Tom POV.

Wanneer het later op de avond is en Koert slaapt besluit ik dat het tijd is voor mij om te gaan. "Ik kom morgen weer terug, goed schat?" Vraag ik aan Bill.

"Ga alsjeblieft niet. Blijf," zegt Bill.

"Maar schat, ik heb mijn eigen huis. Het was het plan dat ik weer terug zou gaan op het moment dat Koert naar huis zou komen," zeg ik tegen Bill.

"Dat weet ik, maar het is de eerste nacht dat ik Koert thuis heb en, ik ben gewoon nog wat onzeker, denk ik," zegt Bill zachtjes.

"Okay, dan blijf ik hier vannacht nog wel één keer slapen," zeg ik en ik zie Bill opgelucht ademhalen waarna hij z'n armen om mij heen slaat. "Je moet er op vertrouwen dat je een geweldige vader gaat worden. En dat je nu nog onzeker bent is meer dan logisch. Het is jouw eerste keer vader. Alles gaat nieuw zijn. Dat, dat wennen is, is heel normaal," zeg ik tegen Bill.

"Je hebt gelijk," zegt Bill en ik glimlach even waarna ik maar met hem mee naar boven ga om nog één nacht hier bij hem te slapen.De volgende ochtend word ik wakker en ik zie dat Bill nog slaapt. De lieverd. Ik weet dat het een zware nacht is geweest. Wanneer ik Koert ook nu hoor huilen stap ik zelf maar uit bed. Bill verdient het nu wel om iets langer door te kunnen slapen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Ze moeten bij elkaar gaan blijven
    Ze zijn zo leuk

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen