Bill POV.

Helaas zijn vijf dagen vakantie zo om. Tom en ik hebben het in ieder geval leuk gehad samen met Gerdine. Ik persoonlijk kan echt niet wachten tot ze oud genoeg is om echt samen met Tom en mij dingen te ondernemen en in de speeltuin van zo'n park te gaan spelen en alles wat een kind ook maar kan doen op vakantie.

"Dank je Bill. Het waren fijne dagen," zegt Tom en ik glimlach naar hem.

"Graag gedaan. Ik heb ook echt kunnen genieten," zeg ik en Tom knikt instemmend.De zomervakantie komt steeds dichter bij z'n einde. Ik hoor Gerdine wat brabbelen en glimlach even. "Ja lieverd. Ik weet dat je hard groeit," zeg ik tegen haar waarna ik haar optil. Natuurlijk weet ik niet wat zeg wilt zeggen en of ze met haar gebrabbel wat wilt zeggen, maar ik fantaseer gewoon wat ze zou kunnen zeggen.

Tom komt nu ook de kamer in gelopen en opnieuw brabbelt Gerdine wat en ik geef haar een kusje. "Tom, je ziet er uit alsof je iets te vertellen hebt," zeg ik en ik lach even wanneer ik Tom z'n wangen rood zie kleuren. Ik kan eigenlijk altijd alles aan hem zien.

"Ehm, ik, ik wil toch proberen om te kijken of ik wat meer over mijn zoon of dochter met Myrthe te weten kan komen," zegt Tom.

"Dan help ik je toch," zeg ik.

"Echt?" Vraagt Tom, haast verbaasd.

"Natuurlijk. Ik houd van jou," zeg ik, dus ik heb dat ook voor hem over.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Bill laat je nooit vallen meneertje tom

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen