Ron POV.

"Dus als ik het goed begrijp wilt Ryan een bijenkostuum regelen voor Tom en Bill?" Vraagt tante Shanti.

"Ja, het slaat nergens op, maar dat is zijn idee," zeg ik.

"Wat!? Dat is schattig," zegt Ryan met een pruillipje. Ik wist dat het geen slim idee was om Ryan hierin te betrekken. Hij is nog net wat te jong om met iets serieus te komen.

"Okay, en Scott had het over ontbijt op bed brengen en jij Ron, wat is jou idee?" Vraagt Shanti en ik glimlach even.

"Ik wou van die nepbloemen voor onze papa's knutselen om te laten zien dat we er echt werk van maken en dat we echt van ze houden. Daarnaast wou ik ze samen een weekendje wegsturen. Met ons zakgeld komen we een heel eind," zeg ik.

"Maar lieverd, dat is toch niet waar jullie zakgeld voor bedoeld is? Danny en ik betalen dat weekendje wel, toch schat?" Vraagt tante Shanti aan oom Danny en ik zie hem knikken.

"Okay, hier komt dan het hele plan, maar eerst, wanneer denken jullie die bloemetjes af te kunnen hebben?" Vraagt tante Shanti.

"Ik denk morgen in de middag," zeg ik.

"Okay, mooi. Wat jullie dan doen is overmorgen ontbijt op bed brengen. Als jullie hulp nodig hebben met het ontbijt maken kan ik wel vroeg langskomen. Tijdens dat ontbijt geven jullie ook de geknutselde bloemetjes en ik geef jullie morgen het printsel van het weekendje weg dat ik vandaag nog voor ze boek en dat geven jullie er dan bij. En zodra ze terug zijn geven we een kostuumfeestje en Ryan, dan mag jij verkleed als bij. Jullie papa's bepalen hun kostuum zelf," zegt tante Shanti en we knikken alle drie. Nu kunnen we onze papa's wel blij maken, hoop ik.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Zo leuk plan!
    Daar gaan ze heel blij mee zijn

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen