Tom POV.

Ik kijk Bill angstig aan, maar hij probeert mij nog altijd geruststellend aan te kijken. Na even gaat het hokje ineens open en ik sluit mijn ogen, maar wanneer ik een schot hoor gebeurt er niks. Ik open langzaam mijn ogen en zie de schutter door z'n benen zakken waarna ik rechtstreeks in de ogen van één van onze collega's kijk. "Jullie weten dat ik dit moet melden bij de baas," zegt onze collega en Bill en ik knikken langzaam.

Wanneer onze collega weg is zucht Bill even. "Kom, we gaan zo een preek horen," zegt Bill en hij laat zich uit mij glijden en kleed zich aan, wat ik dan ook doe. "Jack, hij werd verwekt tijdens een benarde situatie op het werk, maar de baas is er nooit achter gekomen, dus ik weet niet hoe hij hier precies op reageert," zegt Bill en ik knik even.

"Daar komen we dan zo achter," zeg ik en we stappen over het lichaam van de schutter heen en inmiddels zijn er ook ambulancemedewerkers gearriveerd zodat ze kunnen checken of de schutter nog leeft of niet, maar ik hoop van niet. Hij heeft waarschijnlijk veel vele doden en gewonden op z'n geweten.Wanneer we terug op het bureau zijn komt de baas naar ons toe. "Wat doen jullie hier nog? Na zo'n dag als vandaag verwacht ik niet dat jullie, jullie dienst helemaal afmaken," zegt de baas.

"We, we dachten dat u ons wel zou willen spreken," zegt Bill zachtjes.

"Over de seks op de wc? Ik snap het, maar de volgende keer doen jullie dat niet meer. Dat zijn geen dingen voor onder werktijd," zegt de baas en Bill en ik knikken even waarna we vertrekken.

"Ga jij maar vast naar huis, ik moet nog wat doen," zeg ik.

"Maar Tom, ik wil nu even niet zonder je hoeven," zegt Bill zachtjes.

"Ik ben zo snel mogelijk ook thuis," zeg ik waarna Tom toch maar knikt en ik op weg ga om een morning after pil te halen, want dan zijn we in ieder geval zeker.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Daar komen ze goed mee weg gewoon
  Tom wilt duidelijk geen kindje meer

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Hihi, klopt. Hij vindt het waarschijnlijk druk genoeg zoxD

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen