Ron POV.

De ochtend van het ontbijt op bed maak ik mijn twee broertjes al vroeg wakker. Ik heb gisteren goed in de gaten gehouden hoe laat onze papa's opstonden en aangezien vandaag een soortgelijke dag is ga ik er vanuit dat we weer tot vlak voor die tijd hebben voor het ontbijt. "Moeten we tante Shanti bellen Ronny?" Vraagt Ryan.

"Noem me geen Ronny, okay? Mijn naam is Ron," zeg ik.

"Sorry Ron," zegt Ryan zachtjes.

"Nee, we hoeven tante Shanti niet te bellen, we kunnen dit," zegt Scott dan en ik knik instemmend waarna we ontbijt voor onze papa's klaar maken met een verse jus en Scott legt de bloemetjes op het dienblad terwijl ik Ryan het papier met het weekendje weg erop geef.

We lopen voorzichtig naar boven en Scott opent de deur van de slaapkamer van onze papa's waarna we naar binnen lopen. "Goedemorgen," zeg ik en gelijk kijken onze papa's verbaasd op.

"Wacht, hebben jullie dat voor ons gemaakt?" Vraagt papa Bill verbaasd.

"Ja, omdat jullie er altijd voor ons zijn en goed voor ons zorgen en omdat we van jullie houden," zeg ik en ik zie dat papa Bill wat emotioneel wordt. "Niet huilen papa, we bedoelen het goed," zeg ik.

"Ik huil bijna omdat jullie zulke lieverds zijn," zegt hij waarna hij het dienblad voorzichtig van mij over pakt.

"Kijk papa's. Ook voor jullie!" Roept Ryan uit en hij steekt het printsel naar onze papa's uit en papa Tom pakt het aan.

"Een weekendje weg? Het ziet er mooi uit jongens," zegt papa Tom en ik glimlach. Ik ben blij dat ze het leuk vinden.

"Oh, en wanneer jullie terug zijn komt er een kostuumfeestje. Ryan wou per se een bijenkostuum zijn of zien!" Roept Scott dan uit waardoor we allemaal moeten lachen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha zo lief
    Tom en Bill reageren ook zo leuk

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen