Bill POV.

Ik zet mij met Steef op het strand en zucht even. "Is Leonie altijd zo tegen anderen? Ik bedoel, ze lijkt mij echt niet te mogen," zeg ik.

"Mwaah, normaal is ze heel aardig, maar als ze zich bedreigd voelt doet ze zoals ze nu doet. Zij heeft waarschijnlijk niks door over jouw gevoelens voor Tom, maar ze voelt zich wel bedreigd door jullie vriendschap," zegt Steef.

"Maar waarom dan?" Vraag ik.

"Omdat ze bang is dat Tom te veel tijd aan jou besteed. Ik weet het ook niet precies, maar ze kan er niet tegen als haar vriendjes een beste vriend hebben waar ze zo close mee zijn als bij jou en Tom," zegt Steef.

"En zij mag wel een grote groep vrienden om haar heen hebben? Dat slaat nergens op," zeg ik.

"Dat is ook zo, maar ja, als haar vriendje niet jaloers is aangelegd zoals zij, dan blijft ze zelf wel de vrienden houden," zegt Steef.

"Oftewel, als Tom echt verblind is door de liefde kan ik mijn beste vriend kwijtraken?" Vraag ik zachtjes.

"Alleen in het ergste geval. Ik weet dat Tom om jou geeft en jullie zijn al heel lang vrienden toch?" Vraagt Steef en ik knik even. "Dan komt het vast wel goed," zegt Steef.

"Ik hoop het, want ik kan het verwerken als ik nooit z'n boyfriend wordt, maar z'n vriendschap verliezen, dat is iets waar ik nooit overheen ga kunnen komen."

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god
  Als hun vriendschap kapot gaat door haar
  Doe ik der wat
  En nee is niet zo erg als de haat die ik voor Lucas heb 🤣

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen