Bill POV.

Wanneer ik weer bij Tom ben kijk ik hem even aan. "Ik weet niet of ik het kan, elke nacht de hele tijd er alleen uit moeten zonder hulp. Dat houd ik toch niet vol?" Vraag ik.

"We zien wel hoe dat loopt, goed?" Vraagt Tom en ik knik even en kijk naar Tom z'n buikje, waar onze dochter voorlopig nog veilig zal zitten. "Zullen we maar gaan?" Vraagt Tom en ik knik waarna we met Koert de deur uitlopen.

Tom POV.

Ik merk dat Bill al wilt dat we samen gaan wonen, vooral vanwege Koert en straks onze dochter, maar ik wil het toch allemaal nog wat afwachten. Als ik in mijn laatste maand zit zal ik ook sowieso met Bill in één huis slapen, maar toch. "Tom, zijn dat niet?" Vraagt Bill ineens en ik kijk iets verderop.

"We kunnen omlopen als je dat prettiger vindt," zeg ik, maar Bill schudt z'n hoofd.

"Misschien zijn zij ook verandert, net zoals jij," zegt Bill en ik knik even waarna we gewoon doorlopen.

"Wat doe je hier met dat joch en een... baby?" Vraagt één van de jongens van vroeger.

"Ik mag toch doen wat ik wil?" Vraag ik.

"Je bent gek dat je met hem omgaat," zegt hij waarna hij naar mijn buik kijkt. "En nog zwanger ook. Zeg niet dat je zwanger bent van hem?" Vraagt hij en ik kijk even naar Bill.

"Ik kan met trots zeggen dat, dat wel het geval is," zeg ik en ik glimlach even naar Bill. Nu heb ik nogmaals kunnen bewijzen dat ik nooit meer in de verleiding kom om zo'n pestkop te worden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go Tom!!
    Stomme pesters van vroeger

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen