Bill POV.

Wanneer Tom een week later arriveert in het hotel geef ik hem gelijk een knuffel en ik pak Jildou van hem over en geef haar verschillende kusjes. "Ik heb jou afgelopen week zo erg gemist," zeg ik tegen mijn kleine meid waarna Michiel aan komt gerend en hij springt in Tom z'n armen.

"Papa!" Roept hij vrolijk en ik glimlach even. Naar mijn weten is dit de eerste keer dat Michiel Tom papa noemt in plaats van Tomi.

"Hey lieverd," zegt Tom en Tom kijkt mij met een glimlach aan. Hij vindt het duidelijk niet erg dat Michiel hem papa noemt en ik ook niet. Trey is er toch niet en wat mij betreft verdient Michiel twee ouders. "Hoe ging jouw eerste tourweek?" Vraagt Tom.

"Het ging, maar ik mistte jou. Er zijn altijd mensen om je heen, maar toch voel ik mij af en toe wat eenzaam. Zeker wanneer ik s'avonds terug in het hotel ben, Michiel die slaapt en ik die de slaap niet kan vatten door de adrenaline die nog door mijn aderen stroomt," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Ik zal je de komende paar weken nog wat tips geven hoe ik dat altijd oplos. Ik verwacht dat je daar de rest van de tour dan wel mee doorkomt," zegt Tom en ik knik even en ik kijk weer naar Michiel die z'n armpjes nog steeds om Tom heen heeft.

"Ik hoop voor je dat je over een paar weken überhaupt op tour kan, want Michiel laat jou voorlopig niet meer los."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw Michel is echt Tom grootste fan!

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen