Bill POV.

Ik ga met de meiden op schoot op de bank zitten. "Papa moet leren he," zeg ik tegen de meiden, ook al maakt dat ze helemaal niet uit.

"Papa," snikt Hannah.

"Ik weet het lieverd," zeg ik, ook al weet ik helemaal niet wat ze wilt zeggen. Bedoelt ze mij, bedoelt ze Tom en wat bedoelt ze er verder mee?

Ik houd ze nog even bij mij waarna ik ze toch weer bij hun speelgoed zet en met hoop van zege blijven ze stil. Ik loop dan weer naar mijn boeken, maar ik heb nog maar één bladzijde doorgenomen of de meiden beginnen weer te huilen.

"Meiden, alsjeblieft," zeg ik waarna ik weer opsta en bij de meiden op de grond ga zitten. "Kijk Hannah, mevrouw haas," zeg ik en ik zwaai met het knuffeltje voor haar en Hannah pakt de knuffel gelijk aan en glimlacht naar mij.

"Ik ook!" Roept Dafne waarna ik voor haar mevrouw beer pak en die aan haar geef en ze grijpt de knuffel stevig vast en knuffelt er mee. Nu ze weer tevreden lijken loop ik opnieuw terug naar mijn boeken om verder te leren en dit keer kan ik gelukkig wat langer achter elkaar door leren, totdat ze weer zeurderig worden, maar dit keer omdat ze moe zijn, dus ik breng ze naar hun bedje, wetend dat ik nu zeker rustig ga kunnen verder leren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw wel super lief van Bill
    Het is lastig maar hij moet het redden
    Voor de meiden

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen