Foto bij 139 - I'll always play for you

[Bill P.O.V.]
Hoewel je het leuk vindt om Sophia en Roos weer te zien, weet je niet of je het helemaal eens bent met hoe ze de avond hebben ingevuld. Toen jullie aankwamen, stonden de flessen drank al klaar en het lijkt wel alsof het doel van de avond is dat de drank op moet. Je houdt Maud nauwkeurig in de gaten, maar voorlopig lijkt het best aardig met haar te gaan. Na ongeveer een uurtje heeft ze zelf Vince en Benji geappt om te vragen of ze ook langs kwamen en nu zitten jullie met zijn zessen op het balkon. Je moet toegeven dat het ergens wel een fijn gevoel geeft om Maud weer te zien lachen. De precieze grap heb je gemist, maar de tranen rollen inmiddels over haar wangen van het lachen, wat er voor zorgt dat je zelf ook een brede grijns op je gezicht hebt.
“All right, all right,” zegt Roos uiteindelijk. “So are we going to play this game, or what?”
“What game?”
“Never have I ever!” Sophia knikt enthousiast, maar voegt er dan aan toe: “But I am not taking off any clothes.”
“Taking of clothes?” Maud schiet opnieuw in de lach. “This isn’t truth or dare. You just need to take a sip when you have done something.”
“Oh! Right!”
Je schudt lachend je hoofd, maar stemt uiteindelijk in om mee te doen aan het spelletje.
“So which game mode do we want?” Sophia laat de groep naar telefoon zien. “Casual, drinking or dirty?”
“Dirty,” klinkt het vrijwel direct. Je haalt je schouders op en knikt dan.
“Sure, dirty sounds fine.”
“Dirty it is!” Ze klikt op ‘dirty’ en schiet dan gelijk in de lach. “All right. Here’s one I know most of us will drink to: Never have I ever had sex in a car.”
Je kijkt Maud even aan en neemt dan een slok van je bier. Maud, Sophia en Roos proosten uitgebreid, voordat ze ook een slok nemen. Je ziet dat Benji ook zwijgend een slok neemt, maar Vince laat zijn drankje staan. Als jouw blik de zijne kruist, haalt hij onverschillig zijn schouder op.
“Guess I won’t be drinking as much in this mode.”
Je fronst even, maar pakt dan de telefoon aan van Sophia. Kennelijk lezen jullie er om de beurt één voor. “Never have I ever had sex outside.”
Opnieuw wordt er uitgebreid geproost en je ziet dat Maud je een tikkeltje verontwaardig aankijkt.
“We did,” grinnikt ze. Je fronst even, maar herinnert je dan die keer in de tuin en tikt snel jouw biertje tegen de rest van de drankjes. Dan pakt ze de telefoon uit je handen. “Oh! This one is for the boys! Never have I ever hidden an erection.”
“Nope,” lacht Roos, terwijl Benji, Vince en jij jullie biertjes tegen elkaar tikken en vervolgens een slok nemen.
“Or do I drink for every time?” grapt Benji, terwijl hij de telefoon van Maud overneemt. “Never have I ever slept with someone from the same sex.”
Je neemt een slok, net als Vince, Sophia en Roos en ziet dan dat de rest, behalve dan Maud, je vragend aankijkt.
“I’ll drink to Bill’s story,” besluit Vince, waarna hij een flinke slok neemt. “Also, I need a refill.”
“You’ll what now?”
“He drank to your story,” legt Sophia grinnikend uit, “which means you got to spill the tea.”
“Oh. Oh! Eh, ja. So, äh, I thought you already knew, but before Maud and I started dating, I used to date a guy.”
Sophia draait zich direct verontwaardigd richting Maud. “You knew?!”
“Yes?” Ze haalt ongeïnteresseerd haar schouders op. “So?”
“So you knew and you never told me?”
“Why should I tell you? What’s in the past is in the past.” Ze neemt een slok van haar bier en zet het dan lege flesje op tafel. “I need a refill, too. Do you have anything stronger?”
Terwijl Maud binnen op zoek gaat naar wat te drinken, blijft het ongemakkelijk stil op het balkon. Je bijt nerveus op je onderlip. Had je het misschien niet moeten delen? En, nu je erover nadenkt, wanneer heb je dit eigenlijk met Maud besproken? Heel lang de tijd om daarover na te denken krijg je niet, want ze verschijnt al snel terug op het balkon met een fles Malibu en een fles cola in haar handen.
“Oh!” Roos schiet overeind en steekt enthousiast haar glas uit. “Gimme!”
En zo ongemakkelijk als het even was, zo gezellig is het binnen no-time weer, als Vince de volgende vraag opleest. Het verbaast je ergens hoe vaak je moet drinken en hoe snel jullie door de drank heen gaan. Het is zeker tegen elf uur, als Roos verkleumd voorstelt om naar binnen te verkassen. Jullie nemen de drank en asbakken mee naar binnen en gaan rond de eettafel zitten. Een brede grijns verschijnt op Sophia’s gezicht.
“All right, time for a new game!”

Reacties (2)

 • Pineapple20

  Drankspelletjes.. Dat is weer een hele tijd geleden 🙈😂

  3 weken geleden
  • MaudMurder

   Ja he! Vond het tijd voor een comeback, haha

   3 weken geleden
 • Luckey

  Oh god
  Die spelletjes gaan steeds erger de verkeerde kant op

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen