Bill POV.

Die avond, vlak voordat ik naar bed ga kijk ik even bij Annie en Ansje, maar het lijkt allemaal rustig te zijn bij Annie op de kamer, dus blijkbaar is er naar mij geluisterd. Ik loop dan weer naar mijn kamer om naast Tom in bed te gaan liggen om te gaan slapen.De volgende dag vertrek ik naar mijn moeder en wanneer ik daar ben aangekomen druk ik op de bel. "Hey mam," zeg ik zachtjes en ik geef mijn moeder een stevige knuffel.

"Hey lieverd, lang niet gezien," zegt mijn moeder.

"Het spijt me, ik had vaker langs moeten komen," zeg ik.

"Het geeft niet lieverd. Aan de telefoon had je al verteld over Thomas en alles wat er speelde," zegt mijn moeder en ik knik even.

"Mam, ik ben zwanger," laat ik haar dan weten waarna een snik d'r mond verlaat. "Mam?" Vraag ik bezorgd.

"Sorry lieverd, het is het eerste kleinkind dat zonder jouw vader erbij wordt geboren. Ik mis hem gewoon," snikt ze en ik knik begrijpend en sla mijn armen om mijn moeder heen.

Thomas POV.

Ik wil even van de zon genieten, dus ik doe de deur open, maar net dan zie ik mijn stiefvader staan en mijn ogen worden groot. "Waar is onze dochter?" Vraagt hij.

"Niet hier," lieg ik, want ook al ben ik nog maar tien, ik bescherm mijn dochter met mijn leven. Ik schrik wanneer hij mij dan mee naar buiten trekt en mij daar tegen de muur duwt.

"We kunnen natuurlijk ook een nieuwe maken," zegt hij, maar ik houd mijn lippen stijf op elkaar. Ik zeg niks over mijn dochter.

Mark POV.

Ik kom net van school wanneer ik Thomas tegen de muur zie staan met een man bij hem, beide naakt en ik kijk snel om mij heen en het eerste dat ik kan vinden is een baksteen en ik gooi de steen tegen het hoofd van de man waardoor hij neervalt en Thomas kijkt mij gelijk aan waarna hij naar mij toe rent en mij stevig knuffelt. "Dank je, je was net op tijd," zegt hij zachtjes en ik knik even. "Leeft hij nog?" Vraagt Thomas waarna hij zich weer aankleed en ik haal mijn schouders op. Ik weet dat ook niet hoe ik dat moet checken en voorzichtig loop ik naar de man toe.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god nee dit meen je niet !!
  Er gebeurd wel heel veel

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Klopt, op dit moment wel:$

   2 weken geleden
  • Luckey

   Ben heel benieuwd hoe dit verder gaat

   2 weken geleden
  • syllie1992

   Dat snap ik:)

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen