Foto bij Part 56|| Does he know

I'm a sucker for all the subliminal things
No one knows about you
And you're making the typical me break my typical rules
It's true, I'm a sucker for you
|Sucker - Jonas Brothers

Het licht valt binnen door de lamellen en verlicht de slaapkamer deels. Ik recht me op om de klok te lezen op Louis' nachttafel, het is pas 8u24 en toch voel ik me al opgewekt en uitgeslapen. Aan mijn rechterkant ligt Louis nog diep te slapen, zijn arm stevig om mijn middel en zijn benen verstrengeld met die van mij. Hij ligt op zijn zij, de helft van zijn gezicht verdwijnt in het kussen waarop hij ligt. Zijn haar staat alle kanten op, zijn gezicht ziet er ontspannen uit. Hij ademt langzaam door zijn neus. alles aan Louis straalt rust uit.

Hij zal wel vermoeid zijn na het touren door Europa. Ik voelde me na amper twee weken al vermoeid, hoe moeten de jongens zich dan niet voelen na iets meer dan zeven weken? Het eerst volgende optreden is gepland op 1 augustus in Canada, we vertrekken een aantal dagen vooraf zodat alles in orde kan worden gebracht eenmaal we aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zijn. De volledige maand augustus staat volgeboekt met optreden, begin september volgt weer een korte pauze maar dan staan heel wat evenementen gepland waarbij de band aanwezig moet zijn en vanaf halfweg september gaan ze nog maar eens drie weken stevig door. Ik zal blij zijn als de tour voorbij is, dan wordt het wat rustiger en kunnen Louis en ik uitzoeken hoe we zijn leven met de band kunnen combineren met mijn leven als student. Ik heb me voorgenomen om tijdens hun pauze in september afscheid te nemen van iedereen en terug naar huis te keren zodat ik kan starten met de opleiding die ik zo graag zou doen. Na twee weken heb ik echt de smaak te pakken en lijkt het me geweldig om aan de slag te gaan met grafische media.

Ik staar naar Louis, ik heb zoveel gevoelens voor hem. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven wat ik voor hem voel en dit keer speelt de taal daarbij geen rol, zelfs in het Nederlands vind ik het lastig. Hij is echt geweldig! Zo gek en idioot als hij zich voordoet in de videos van de band, zo lief en zorgzaam is hij in de realiteit. Ik zou niet weten hoe ik zonder hem de tour zou hebben doorgekomen, oké zonder hem was ik ook niet mee op tour maar dat is een detail. Gisteren kwamen we voor de eerste keer samen buiten toen we landden op de luchthaven in Londen. Door de strenge beveiliging werden we via een andere weg naar de uitgang van de luchthaven gebracht, daar stond slechts een handje vol fans de band op te wachten. Wellicht kwamen ze gewoon naar de luchthaven op goede hoop om een glimp van hun idool op te vangen, er was namelijk nergens informatie vrijgegeven over de vlucht die we zouden nemen. Nu ja, als je even je verstand en het internet gebruikt is het niet moeilijk om terug te vinden wanneer de vluchten uit Portugal aankomen. Louis had mijn hand stevig vast en liet die helemaal niet los, iets wat we eerder nooit in het openbaar zouden doen. De post op Instagram kreeg voornamelijk positieve reacties wat heel erg fijn is en het voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen nu de wereld weet dat Louis niet langer single is. We hoeven niet meer voortdurend op te letten wat we doen wanneer anderen in de buurt zijn, we kunnen samen buiten komen... Ik druk een zachte kus op zijn voorhoofd en grijns omwille van het idee dat in me opkomt. Sorry Louis, hoe vermoeiend je leven ook mag zijn maar we moeten onze tijd samen optimaal benutten.

Ik geef hem nog een kus op zijn voorhoofd maar duw me nu iets harder tegen hem aan waardoor hij op zijn rug rolt en ik ga over zijn middel heen zitten, mijn knieën steunen op de matras naast zijn heupen. Langzaam buig ik me voorover en plaats ik zachte kusjes op zijn sleutelbeen net boven zijn tattoo. Hij beweegt onder me en hij bromt even wanneer hij langzaam ontwaakt. Ik kus zijn borstkas verder naar beneden tot net boven de rand van zijn boxer. Mijn handen gaan over zijn dijen en glijden naar zijn boxer toe. Ik kijk op en zie hoe hij zijn vermoeide ogen opent en me aankijkt. Een kleine grijns verschijnt op mijn lippen als ik voel hoe hard hij wordt onder mijn hand, hij zegt niets maar kijkt me enkel strak aan. Wellicht is hij nog half aan het slapen of hij denkt dat hij aan het dromen is. Zijn boxer trek ik naar beneden, ik neem zijn lengte beet en maak opgaande bewegingen met mijn hand waardoor Louis zwaarder gaat ademen. Ik buig me verder en kus zijn V-lines om hem nog wat meer te plagen, een zachte grom verlaat zijn lippen en die moedigt me enkel aan om verder te gaan. Mijn lippen plaats ik om zijn lengte heen en ik zuig zacht aan de tip. Louis haalt diep adem en ik zie zijn spieren aanspannen.
'Fuck, is this what you call a good morning?' klinkt zijn diepe ochtendstem.
Ik beweeg mijn hoofd op en neer en neem hem zo ver als ik kan. Mijn bewegingen doen hem kreunen. Ik kijk hem van onder mijn wimpers aan en zie hoe hij zijn ogen genietend sluit. Zijn lippen zijn licht uiteen waardoor het gekreun duidelijk hoorbaar is. Door zijn geluiden voel ik spanning opbouwen in mijn onderbuik, meer dan dat heb ik niet nodig. Het valt me op dat Louis het onderlaken stevig vastklemt in zijn beide vuisten, zijn wenkbrauwen staan gefronst.
'Zoé...' bromt hij.
Ik ga door met mijn bewegingen en ik hoor hoe zijn ademhaling versnelt. Zijn vuisten klemmen het laken nog steviger vast. Zijn hele lichaam begint te trillen en een luide kreun vult de kamer. Ik slik en ga langzaam rechtop zitten zodat Louis rustig kan bekomen van zijn hoogtepunt en ik zelf mijn ademhaling ook weer onder controle kan krijgen. Ik lik langs mijn lippen en kom dan van Louis af om terug naast hem te gaan liggen alsof er niets gebeurd is.
'Morning love', zeg ik zacht.
Louis glimlacht: 'Hmm nice way to wake up...' Hij schuift zijn arm onder me heen en omarmt me. Ik nestel me dicht tegen hem aan en snuif zijn heerlijke geur op. Louis drukt zijn lippen tegen mijn kruin en even blijven we zo liggen. Na een tijdje heb ik het wel gehad en kan ik echt niet meer in bed blijven liggen, ik moet opstaan. Ik rol weg van bij Louis en sta op.
Louis grijpt mijn pols beet en trekt me terug in bed. 'Where do you think you're going?'
'I- Euh...-' Ik val terug op de matras en Louis komt boven me hangen.
'Give your man a minute to recover will ya?' Een grijns siert zijn lippen en zijn ogen blinken van de ondeugendheid. Hij kust me zacht en liefdevol, maar zijn kus wordt steeds dwingender en vuriger. Mijn handen liggen op zijn wangen en die van hem glijden over mijn hele lichaam heen onder mijn T-shirt. Hij grijpt de zoom beet en brengt het shirt over mijn hoofd heen, waardoor onze kus heel even wordt onderbroken. Zijn lippen maken contact met de huid van mijn nek en hij maakt een pad van kusjes tot aan mijn borst. Hij drukt zijn heupen tegen die van mij aan, ik bijt op mijn lip wanneer ik opgewonden kriebels voel in mijn onderbuik. De spanning van eerder en de wrijving van nu zorgen ervoor dat ik helemaal week word in zijn handen, het duurt dan ook niet lang voor een verlangende kreun mijn lippen ontsnapt.
Traag laat ik mijn handen over zijn zij glijden, zijn huid straalt warmte uit. Ik kan de spanning niet meer aan en kan mijn heupen niet stil houden onder hem. Louis pikt het signaal op en haakt zijn vingers achter de rand van mijn ondergoed om dit snel uit te spelen. Steunend op zijn knieën zit hij boven me, met zijn haar alle kanten op kijkt hij me aan. Ik ga rechtop zitten en leg mijn handen in zijn nek terwijl ik hem kus. Louis leunt naar voor en drukt me terug in de matras, hij verzet zich wat op de matras en glijdt met zijn vingers tussen mijn benen. Wanneer hij merkt hoe nat ik ben, grijnst hij opnieuw.
Wat heeft die man met grijzen, het lijkt wel alsof hij me de hele tijd uitlacht. Dit heb je volledig aan jezelf te danken hoor Tommo.
Ik zucht wanneer hij bij me naar binnen glijdt en grijp hem vast bij de schouders. Louis drukt zijn gezicht in mijn nek en plaatst een kus net onder mijn oor.
Waag het niet vriend om me opnieuw te markeren! De sporen van jouw vorige aanval zijn net verdwenen.
Louis beweegt rustig en ik laat mijn lichaam meegaan in zijn bewegingen. Zo rustig hebben we het nog nooit gedaan, het maakt dat ik alles intenser ervaar. De sfeer is erg rustig en liefdevol, romantisch.
'I love you', fluister ik.
Hij zucht tegen mijn huid en de warmte van zijn adem bezorgt me kippenvel. 'I love you more', beweert hij. Voor ik nog iets terug kan zeggen kust hij me alsof het de eerste keer is. Zijn rechterhand neemt mijn heup beet en hij trekt me dichter tegen zich aan zodat hij nog dieper kan gaan. Ik kreun en Louis kijkt me aan. Zijn blik is zo lief, ik smelt helemaal weg. Zijn lippen glinsteren rood door het kussen, ik buig naar voor om hem te kussen.
Louis versnelt het tempo. Ik voel de spanning in mijn lichaam toenemen, mijn spieren spannen zich één voor één op. Louis fronst zijn wenkbrauwen waardoor enkele lijntjes zichtbaar worden op zijn voorhoofd. Zijn ogen heeft hij stevig dichtgeknepen. Ik breng mijn benen rond zijn middel waardoor ik nog meer meega in zijn bewegingen.
'Fuck Zoé,' gromt hij met een moeilijk gezicht, 'you're making it so hard for me not to-'
'Lou-' onderbreek ik hem. Ik kan zijn naam niet eens volledig uitspreken want mijn mond valt open door het overweldigende gevoel dat door me heen gaat. Mijn hele lichaam begint te trillen.
'It's okay, babe.'
Mijn hele lichaam spant zich op en ontspant dan meteen wanneer ik mijn hoogtepunt bereik. Ik voel mijn bekkenbodemspieren zichzelf voortdurend aanspannen en weer loslaten.
'What the heck are you doing?' vraagt Louis.
'Nothing, I can't control it.' Zijn reactie doet me lachen.
'It feels good, I can't contain this anymore.'
'Let it go', fluister ik en met die magische woorden bereikt Louis zijn tweede hoogtepunt van de morgen en we zijn amper een uur wakker. Dat belooft voor de rest van de dag.

Het is plots erg stil in de kamer, Louis laat zich naast me op de matras neer vallen.
'There is one day that I can sleep in during this break and you wake me up before nine', moppert hij gespeeld.
'Oh I'm sorry Mr. Tommo, I promise I'll never do it again.'
'Oh please do! I don't care what time it is if you wake me up like that.' Hij lacht en geeft me een snelle kus voor hij zich rechtzet en op zoek gaat naar zijn boxer.
'Where are you going?' pruil ik.
I'm going to take a shower and make us some breakfast.'
'Can I help you?' vraag ik.
'Help me making the breakfast or help me to take a shower?' vraagt hij plagend.
Ik geef geen antwoord maar steek enkel mijn tong naar hem uit en spring recht uit het bed. Lachend geeft hij me een tik op mijn billen en ik trek een sprintje naar de badkamer.

'Did you have any plans for today?' vraag ik wanneer we het ontbijt op hebben en de tafel hebben afgeruimd.
Not really, there is an online meeting this afternoon though.'
'What would you have done if you were alone?'
'I would have slept in', hij grijnst even naar me waardoor ik met mijn ogen rol. 'If tomorrow wouldn't be filled with appointments I would've gone to visit my family. Unfortunately we have the shoot tomorrow so I guess I'll just do some laundry, feel free to add yours. We'll need clean laundry for America.'
'Do you think we could go on a walk?' vraag ik.
'Where would you like to go?'
'The place we met.'
'Oh dear Zoé, that's a three hour walk. We'd better take a Boris.'
'A what?' vraag ik verbaasd.
Louis begint te lachen: 'A Boris is what we call those bikes you can rent in London.'
'Ooh I see, I don't mind going by bike.'

Amper een uur later zitten we beiden op de fiets richting Greenwich. Het is een heerlijk zomerweertje en ondanks de vele mensen die buitengekomen zijn, worden we met rust gelaten.
'This might be a weird question, I was wondering why we haven't seen paps yet.'
'Because they are only there when you want them to be there.'
Ik kijk hem vragend aan. 'What do you mean?'
'Those photographers don't stay at one place to wait until you come out to take their picture. Most of them walk around or are send to a certain place by their boss. If I want to be seen with you, all I have to do is send a few messages or tweet a location and they will show up. As long as I don't do it and nobody spots us at a certain location we're save.'
'What if people see us?'
'If people approach me and ask for a picture I ask them to keep it private or to wait a few hours before they post it on their socials. By then I'm gone and they can't find me anymore. Key is not to stay in one place for to long.'
'So all those movies about paparazzi are fake?'
'Unfortunately not. In UK and Europa they respect your privacy and the rules are very strict. In America they can do whatever they want and there are way more photographers than over here. They lurk around your street and some would even camp in front of your house just to get a glimpse of you when you're leaving.'
'Sounds terrible.'
'It is very annoying. They can be very impolite as well. I hope you won't experience it when we're in the USA but I fear you might have to.'
Ik knik, hopelijk valt Amerika beter mee dan gedacht maar hoe meer ik erover te weten kom, hoe meer schrik ik krijg.

Reacties (1)

 • bels

  I love Greenwich!!!!(H)

  Nog een rede om Diana te kijken, de paparazzi was echt niet oke!!
  Maar goed, genoeg over dat.

  Louis moet zich een beetje onder controle houden, marks zijn niet cool. Hihi. Het is zo lief om te zien hoe ze met elkaar omgaan en hoe ze steeds meer volwassen worden.
  Ik ben heel benieuwd hoe het gaat als ze inderdaad aan het studeren is en hoe hun relatie dan stand houdt.

  (H)

  1 jaar geleden
  • LeLouisx3

   Louis heeft no control 😉

   It feels good, I can't contain this anymore.'

   1 jaar geleden
  • bels   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen