Foto bij 142 - Like animals

Thanks for still reading the story! <3 (en de comments en kudo's, of course)

Heel lang hoef je daar niet over na te denken – er is maar één ding dat je nu zou willen doen. Je trekt haar benen omhoog, neemt dicht tegen haar aan plaats, en plaatst haar benen tegen je bovenlichaam, waardoor haar voeten op je schouders eindigen. Dan stoot je hard bij haar naar binnen, wat direct het gewenste effect heeft, aangezien ze luid je naam kreunt. Je bijt in haar enkel, terwijl je je heupen blijft bewegen, en ze kermt opnieuw je naam. Als haar been begint te schokken, waarschijnlijk door de positie, glijd je uit haar en laat je haar benen weer zakken. Terwijl je uitkijkt dat je haar armen niet in een al te rare hoek duwt, draai je haar op haar buik en je trekt haar heupen omhoog, om vervolgens weer in haar te glijden. Je laat je voorzichtig over haar heen zakken en ze draait direct haar hoofd, om haar lippen op die van jou te drukken.
“You okay?” prevel je en ze knikt. Je gaat weer op je knieën zitten en pakt haar heupen stevig vast. Als je je nagels in haar huid boort, drukt ze haar hoofd in het kussen om een kreun te dempen. Zelf bijt je op je onderlip om je eigen gegrom en gekreun te beperken. Als ze opnieuw begint te schokken, vertraag je het tempo en je buigt voorzichtig naar voren om haar polsen los te maken. Ze kijkt je vragend aan, maar zelf kijk je verbijsterd naar de rode striemen die het ceintuur op haar polsen hebben achtergelaten. “I’m sorry.”
Ze kijkt naar haar polsen en giechelt. “That’s okay, I didn’t even notice.”
Je glijdt uit haar en gaat naast haar op het bed liggen. Ze kijkt je opnieuw puzzelend aan.
“What are you doing?”
Je draait je op je rug en trekt haar bovenop je. “It’s your turn.”
Ze zakt langzaam over je erectie en beweegt haar heupen, eerst langzaam, maar dan steeds sneller. Als je jouw heupen even omhoog duwt, zet ze haar nagels in je schouders en trekt ze langzaam over je borst naar beneden. Je ziet hoe het direct rode krassen achterlaat, maar kan niet anders dan kreunen van genot. Je laat je heupen weer zakken, om ze vervolgens met meer kracht opnieuw omhoog te bewegen, wat ervoor zorgt dat ze haar nagels nog dieper in je huid zet, terwijl ze zo hard op haar onderlip bijt, dat deze even geheel wit kleurt. Als ze naar je toebuigt om je te zoenen, geef je haar een tik op haar bil.
“Bill!” slaakt ze en een grijns schiet over je gezicht. Ze drukt haar lippen op die van jou en zet dan haar tanden in jouw onderlip. Je geeft haar opnieuw een tik op haar bil en als een soort tegenreactie bijt ze wat harder in je lip. Je gromt en boort je nagels opnieuw in haar heupen. Je beweegt je heupen nu steeds vaker en het duurt niet lang voordat jullie beiden een hoogtepunt bereiken. Ze gaat naast je liggen en nestelt zich hijgend op je borst. Zelf adem je ook nog zwaar na en je drukt een kus op haar haar. “Damn.”

Als je in de loop van de volgende dag de woonkamer in loopt, kan je niet anders dan lachen om de brakke gezichten van de anderen. Heel even realiseer je je dat je slechts gekleed bent in een joggingsbroek, maar als je kijkt hoe de rest erbij zit, en bedenkt hoe de avond ervoor verlopen is, hoef je je daar eigenlijk geen zorgen om te maken. Vince en Benji zitten beiden nog in hun boxers uitgeteld aan de eettafel, terwijl Sophia, Roos en Maud in de keuken bezig zijn met ontbijt en koffie. Je ziet dat Sophia en Roos inmiddels aangekleed zijn, maar dat Maud ook enkel jouw shirt en ondergoed draagt.
“Morning,” groet je de rest, terwijl je ook aan tafel gaat zitten.
“Morning!” klinkt het direct uit de keuken, waarna Maud naar je toe gesneld komt om je een kus en een kop koffie te geven. “Sorry, I didn’t want to wake you. I’m sure you’re exhausted after, uh, last night.”
Je schudt lachend je hoofd en neemt een slok van de koffie. “How are you two feeling?”
“Like shit,” lacht Benji.
“I’m okay,” besluit Vince, terwijl hij probeert naar zijn rug te kijken. “I just have these weird scratches on my back and I don’t know how they got there.”
“Oh, that may be my fault,” geef je zacht toe. “I think I had to show you Maud’s signature bedroom moves during one of the dares, and that’s one of them.”
“Oh, that’s right,” grinnikt Benji, waarna hij een blik naar jouw borst werpt. “Those weren’t there last night, though, were they?”
Je kriebelt ongemakkelijk in je nek en bent maar wat blij dat de dames inmiddels met ontbijt uit de keuken komen en bij jullie aan tafel gaan zitten. Vince bekijkt Maud keurend en slaat dan een hand voor zijn mond.
“Oh my god, Maud! Is that a bitemark?!”

Reacties (2)

 • Pineapple20

  😏❤️❤️

  3 weken geleden
 • Luckey

  Bill is the master in the bedroom

  Hahaha ik ga stuk om de braken mensen
  Bite mark 😏

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen