Bill POV.

"Dat komt wel goed. Tom laat jullie vriendschap vast niet kapotgaan door de liefde," zegt Steef en ik knik even. Ik kan alleen maar hopen dat, dat inderdaad het geval is. "Kom, laten we teruggaan. Ze zijn inmiddels vast wel klaar," zegt Steef en ik knik even verdrietig.

"Nog zoiets, Tom en ik waren allebei nog maagd en ik had gehoopt onze eerste keer samen te kunnen hebben, maar Tom is nu sowieso geen maagd meer," zeg ik.

"Misschien moet jij jouw eerste keer dan ook bij iemand anders zoeken," zegt Steef.

"Ja, misschien wel. Op Tom wachten heeft toch geen nut meer," zeg ik en Steef knikt, waarna we samen terug het huis in komen gelopen.

"Aah, kijk, dit zijn de andere jongens en dat de meiden, maar die meiden moet je ook maar negeren, want die volgen Leonie in alles en met hoe Leonie tegen jou doet zullen zij dat ook doen," zegt Steef en ik knik maar.Wanneer we die avond aan het avondeten zitten merk ik dat Tom en Leonie elkaar haast niet los kunnen laten. "Ik ga naar mijn kamer, ik heb niet zo'n honger," zeg ik dan zachtjes en ik schuif het bord aan de kant waarna ik naar boven loop.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Lekker dat kleffe gedoe
  Leuk Tom neem je beste vriend mee en kijk je niet naar hem om

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, dat is zeker niet lief van Tom:(

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen