Tom POV.

We zijn net in Dortmund aangekomen, aangezien de eerste van de twee wedstrijden tegen Bill z'n club in Dortmund plaatsvind. Wanneer we daar aankomen hebben we nog even voor de eerste training hier, dus nog voor die tijd ga ik, in vermomming naar Bill z'n appartement.

"Tomi!" Roept hij vrolijk en hij trekt mij naar binnen, waar ik eindelijk veilig die hoed en bril kan afgooien. Bill zoent mij en ik zoen hem hartstochtelijk terug. "Hmm, ik heb je gemist," zegt Bill.

"En ik jou," zeg ik en Bill glimlacht even naar mij waarna hij mij meetrekt naar z'n slaapkamer. Daar begint hij mij weer te zoenen en al zoenend vallen we op zijn bed. Bill begint aan mijn kleding en zodra ik naakt ben kleed ik hem ook uit.

"Hmm, gelukkig heb ik goed onthouden hoe sexy jij wel niet bent," zegt Bill en ik schud lachend mijn hoofd waarna ik hem weer begin te zoenen, om even later in hem te gaan.

"Gaat het?" Vraag ik, aangezien dit de eerste keer is dat we het zonder condoom doen en Bill knikt waarna ik sneller begin te bewegen en Bill laat een luide kreun horen en na even komen we allebei klaar.

"Ik ben blij dat je hier bent," zegt Bill en ik laat mij voorzichtig uit hem glijden, maar ik houd hem wel in mijn armen.

"Ik ook," zeg ik en ik kijk even naar de tijd. We hebben in ieder geval nog twee uur totdat wij gaan trainen en Bill traint vanavond en dan hebben we morgenavond de wedstrijd. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om hier vannacht te kunnen slapen, maar niemand mag doorhebben dat ik niet in mijn hotelkamer ben, maar dat komt vast wel goed. Als ik op tijd in het hotel ben voor het ontbijt morgen, zie ik geen probleem.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Te lief
    Nu hopen dat goed blijft gaan

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen