Tom POV.

De studie is alweer een aantal weken bezig en het huiswerk wordt steeds meer. Ik heb vandaag zelfs Gerdine nog niet bij de opvang gehaald omdat ik eerst door mijn huiswerk heen wilt werken. Bill had gisteren al heel veel gedaan, dus ik verwacht dat hij Gerdine vandaag wel ophaalt. Ik had dat toch aan hem gevraagd.

Wanneer Bill met Gerdine thuis is glimlach ik even naar ze. "Heb jij nog veel te doen?" Vraag ik.

"Ja, best wel, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om Gerdine daar langer te laten. Ik wou haar gewoon bij ons hebben en met wat geluk slaapt ze goed waardoor het ons lukt," zegt Bill.

"Ik hoop het," zeg ik waarna Bill naar mij toe loopt om mij een kusje te geven en ik geef Gerdine ook een kusje. "Is het goed als je de komende weken geen optredens voor mij en de band plant? Ik moet het nog wel met Solange bespreken en de andere jongens, maar ik vermoed dat zij het ook druk genoeg hebben," zeg ik.

"Is goed. School is op dit moment belangrijker en voor ons is de zorg van Gerdine ook nog een bijkomstigheid waardoor wij het nog drukker hebben," zegt Bill.

"Precies. Ook al ben ik benieuwd hoelang het duurt voordat Solange en Emmanuel een kindje krijgen. Ze zijn natuurlijk al getrouwd en ik ben benieuwd of ze het volhouden tot na de studie. Zeker omdat ik Solange laatst toch wat verlangend naar Gerdine zag kijken," zeg ik.

"Dus volgens jou begint het bij haar te kriebelen?" Vraagt Bill.

"Ik denk het wel ja, maar ja, hoe Emmanuel er dan in staat weet ik natuurlijk niet."

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi
  Dat word leuk
  Als nog baby bijkomt bij het andere stel
  Ze doen het goed studie en kindje

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen