Tom POV.

Het liefst zou ik Michiel ook niet meer loslaten, maar het is oneerlijk van mij om te vragen of Michiel ook mee op tour met mij mag. Michiel is tenslotte Bill z'n zoon. Het kan zijn dan we een volgende tour de rollen omdraaien, dat Michiel dan met mij meegaat en Jildou met Bill, maar dat weet ik eigenlijk niet. Ik weet ook niet of Michiel nog moeilijker zou doen wanneer hij zonder Bill moet of dat ik op een één of andere manier toch wel een heel speciaal plekje in z'n hart heb gekregen.

"Laten we samen iets eten. Het was je vrije avond, toch?" Vraag ik en Bill knikt. "Mooi, dat is dan geregeld," zeg ik waarna ik Michiel op til en nu krijg ik z'n armpjes om mijn nek. "Ik houd ook van jou," zeg ik.

"Ik hou van jou!" Roept hij dan vrolijk uit en ik lach even. Hij is echt een lieverd.

"Kom, we gaan," zeg ik waarna we naar buiten lopen, maar natuurlijk niet zonder een bodyguard.

"Heb jij al zin in jouw tour?" Vraagt Bill ineens.

"Ik, ik weet niet. Vroeger had ik altijd zin om op tour te gaan, maar nu zie ik er ook een soort van tegenop," beken ik en Bill knikt begrijpend.

"Maar dat zal vast weggaan wanneer je eenmaal op tour bent. Dan heb je weer net zoveel plezier als vroeger," zegt Bill en ik knik even. Dat denk ik ook wel. Op dit moment is het gewoon het idee dat ons gezin dan niet compleet was en dat was de afgelopen week ook helemaal niet leuk, ook al zat ik toen natuurlijk thuis en daar heb ik niet zoveel afleiding als tijdens een tour.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Het is wennen voor hun allemaal
    Hihi zie Michel idd nog wel met Tom mee gaan

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen