Tom POV.

"Je bent zwanger?" Vraag ik geschrokken en Bill knikt langzaam. "Van mij?" Vraag ik.

"Natuurlijk van jou. Ik neem geen risico meer met Brian als je dat soms denkt, want nog een ziek kind kan ik niet aan. Of misschien moet ik het zo zeggen, ik heb nog steeds maar één keer seks met Brian gehad, daarna nooit meer," zegt Bill en ik knik langzaam. "Je wilt ons kind niet, is dat het?" Vraagt Bill en ik schrik wanneer Bill weer begint te huilen.

"Hij of zij is meer dan welkom, okay?" Zeg ik en om mijn woorden nog wat extra kracht bij te voegen leg ik mijn hand op Bill z'n buik.

"Tom, ze hebben Niek geen zestig jaar gegeven," zegt Bill ineens zachtjes.

"Oh, wat dan?" Vraag ik.

"Ze denken niet ouder dan veertig, maar het kan ook al in een paar jaar misgaan," zegt Bill en ik knik even en nu kan ik al helemaal begrijpen waarom Bill zo gebroken is en op dit punt komt alles samen.

"Ik ben bij je en je kan altijd overal met mij over praten. Dat verzeker ik je," zeg ik tegen Bill.

"Baba, Baba!" Roept Niek ineens huilend en gelijk staat Bill op.

"Alles okay lieverd? Heb je ergens pijn?" Vraagt Bill gelijk bezorgd aan z'n zoon.

"Bill, ik denk dat hij gewoon wat wilt. Hij heeft verder niks," zeg ik tegen Bill. Ik merk dat het echt niet goed gaat met Bill. Misschien heeft hij hulp nodig, maar ik weet niet of ik daarvoor de juiste persoon ben, want we zijn al een jaar geen koppel meer en ik kan hem moeilijk vragen bij mij te komen wonen. Ik denk dat het goed is dat ik vandaag voor Fred voor de opvang heb gekozen, want ik weet niet of Bill het nu had getrokken als Fred er ook nog bij was.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw arme Bill
    Beetje eigen schud
    Het moet goed komen

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen