Bill POV.

Wanneer Michael en ik goed gevuld zijn vertrekken we weer. "Hoe vindt je dit, eens een dagje weg zonder Tom en de kinderen?" Vraagt Michael.

"Het is anders, maar ik moet toegeven dat ik het wel fijn vind. Het is weer eens wat anders," zegt ik en Michael knikt en ik ben echt blij dat hij mij is komen opzoeken. Zelf zou ik nooit op het idee zijn gekomen om op zoek te gaan naar mijn beste vriend van vroeger.

"Oeh, kijk, snoepwinkel!" Roept Michael ineens en ik lach even.

"Komt het kind in je weer naar boven?" Vraag ik.

"Dat mag toch. Ik ben te vaak extreem volwassen," zegt Michael en ik lach even waarna we de snoepwinkel in lopen. "Ik neem niet te veel, want als toekomstige arts moet ik wel proberen gezond te eten," zegt Michael en ik knik even, terwijl ik zelf wat meer meeneem dan hij. Tom vindt het vast ook wel lekker om weer eens te snoepen en de snoepjes die makkelijk kauwen zouden Tess en Cindy ook eens kunnen proberen. De harde snoepjes houd ik voor nu nog bij ze weg.

Michael slaat ineens z'n arm om mij heen en ik kijk hem aan. "Denk jij wat ik denk?" Vraagt hij dan.

"Wat?" Vraag ik.

"Kledingwinkel, oftewel modeshow?" Vraagt hij en ik lach even.

"Net zoals toen we kinderen waren en de kleding van mijn moeder aantrokken, ondanks dat het veel te groot was?" Vraag ik.

"Precies, alleen nu voor passende kleding," zegt Michael en ik knik instemmend. Dat lijkt mij ook echt leuk. Nieuwe kleding komt ook wel weer van pas.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Micheal niks proberen hè
  He is form Tom
  Wel lekker snoep winkel

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Michael zal het onthouden dat ie niks mag proberenxD

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen