Bill POV.

De rest van het weekend probeer ik zoveel mogelijk op mijn kamer te blijven zodat ik geen risico loop om Tom samen met Leonie tegen te komen. Alleen wanneer Steef mij ergens mee naartoe neemt verlaat ik mijn kamer even. "Wanneer je straks samen met Tom terug reist moet je wel zeggen dat je het echt niet leuk vond hoe hij deed. Ik zou er wel bij zeggen dat je snapt dat hij verliefd is zodat hij het niet gelijk als een aanval ziet," zegt Steef en ik knik even.

"Dat ga ik hem ook zeker zeggen. Als ik onze vriendschap maar niet op het spel zet," zeg ik.

"Zolang je niks onredelijks zegt komt het vast wel goed Bill," zegt Steef en ik knik langzaam waarna ik mijn hoofd op Steef z'n schouder leg, want voor ons heeft het maar één weekend gekost om close te worden.

"Denk je dat ik ooit alsnog kans maak bij Tom?" Vraag ik.

"Ligt eraan. Valt hij überhaupt op mannen?" Vraagt Steef.

"Geen idee," beken ik. Ik dacht hem wel eens te hebben zien flirten met een jongen toen we een jaar of zestien waren, maar misschien heb ik het ook wel verkeerd gezien.

"Van mij mag je vanaf nu zeker zijn, want ik val wel op mannen," zegt Steef waarna ik wat rechter ga zitten en voorzichtig mijn lippen op die van Steef druk, eerst wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk win ik qua zelfvertrouwen en duw ik hem op z'n rug, zonder z'n lippen los te laten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh boy
    Dit gaat nog wat worden

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen