Bill POV.

Wanneer we net weer thuis zijn zie ik mijn moeder voor de deur staan en ik zucht even. "Wish me luck," zeg ik tegen Tom.

"Het komt goed," zegt Tom en ik knik even. Ik vond het zo lief van Tom, wat hij allemaal tegen die pestkoppen zei. Hij heeft mij echt getoond hoe erg hij als mens gegroeid is sinds onze tienerjaren.

"Hoi mam," zeg ik, wanneer ik recht voor haar sta met de kinderwagen. "Oh, trouwens, dit is Tom, maar misschien herinner je hem nog wel van vroeger," zeg ik.

"Hallo Tom, leuk je weer te zien," zegt mijn moeder waarna haar blik naar zijn buik dwaalt. "Volgens mij zijn er meer dingen die je mij niet hebt verteld, naast de geboorte van Koert en alles," zegt mijn moeder.

"Ik kon de rest aan de telefoon nou ook niet makkelijk vertellen aangezien jij per se wou dat ik Koert aan Lucas en z'n vrouw zou geven. Maar als je het zo nodig moet weten, ja Tom en ik zijn aan het daten en hij draagt mijn kind," zeg ik.

"Dus jullie zijn nog maar in het date stadium en krijgen al een kind samen?" Vraagt mijn moeder.

"Precies," zeg ik, ook al zijn Tom en ik misschien net een stapje verder, want in het date stadium blijf je niet bij elkaar slapen, maar we hebben er gewoon nog geen nieuwe naam aan geplakt.

"Je moet eens voorzichtig doen jij. Dan heb je straks twee kinderen met twee verschillende mannen in korte tijd," zegt mijn moeder en ik schud even met mijn hoofd. Ik heb op dit moment ook geen zin om mij te verantwoorden tegenover mijn moeder.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Die moeder is echt niet te geloven

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen