Tom POV.

Wanneer ik even tijd heb tussen het leren en Gerdine door, loop ik naar de kamer van Solange en Emmanuel en klop op de deur. Emmanuel is degene die uiteindelijk de deur opent. "Kan ik even met Solange spreken? Het gaat over de band," zeg ik.

"Ja natuurlijk. Solange, Tom voor je!" Roept Emmanuel waarna hij wegloopt en even later kom Solange naar mij toegelopen.

"Sorry, ik zat net op de wc, daarom duurde het iets langer," zegt ze.

"Dat geeft toch niet, maar, ehm, ik hoop dat je het niet erg vindt als we de komende weken even niet optreden. Het is druk met de studie en als ik dan ook nog moet optreden houd ik geen tijd over voor mijn gezin," zeg ik.

"Dat snap ik. Ik vind het geen probleem. Waarom heb je Gerdine eigenlijk niet meegenomen?" Vraagt Solange, bijna teleurgesteld.

"Oh, de kleine meid lag net lekker te slapen, dus die is bij Bill op de kamer," zeg ik en Solange knikt even.

"Het is dat Emmanuel geen kind wilt voordat we een eigen huisje hebben, want anders hadden onze kinderen vast veel samen gespeeld," zegt Solange en ik lach even.

"Misschien dat het tweede kindje van Bill en mij ooit dan rond de leeftijd van jullie eerste gaat zijn. Dan kan het alsnog zo uitpakken," zeg ik en Solange knikt even. "Maar ik ga maar weer, want ik moet nog beginnen aan het schrijven van een verslag en ik wil wat verder komen voordat Gerdine weer wakker wordt," zeg ik en Solange knikt begrijpend waarna ik weer naar mijn eigen kamer vertrek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen