⋆      Skylar Amanda Cartwright      ⋆

I’m a smart person.
I just do stupid things

NAME
Skylar ⋆ [Skye-lar] ⋆ Deze naam betekent ‘bescherming’.
Amanda ⋆ [ah-mén-dah] ⋆ Deze naam betekent ‘lieflijk, beminnenswaardig’.
Cartwright ⋆ [cart-right] ⋆ Skylar haar familienaam


AGE
21 jaar oud ⋆ Skye is geboren in de winter, om 21:04
13 maart ⋆ pisces


HOUSE
aries ⋆ Het huis waar Skye op dit moment in verblijft is Aries. Het is een sterrenbeeld dat past bij haar vurige karakter. Volgens haar had ze ook een Aries moeten zijn – gezien het feit dat ze op 23 maart was uitgerekend.


OPLEIDING
Skylar volgt de opleiding Toegepaste Psychologie


Tell me not to do something and I will do it twice and take pictures


HISTORY
Skylar heeft een zweer moeilijke jeugd gehad. Haar vader was niet altijd de gelukkige man geweest zoals hij dit wel naar de buitenwereld uitte. Dit komt voornamelijk omdat het als jongeman zijn droom was geweest om zijn land te dienen en het leger in te gaan. En op zijn 30ste werd deze droom werkelijkheid. Hij liet zonder te aarzelen zijn vrouw achter, die op dat moment zwanger was van Skylar en ging vol goede moed zijn wensen achterna.
      Echter was zijn carrière als soldaat al gauw voorbij. Hij werd ingezet, als groentje, in een van de minst gevaarlijke sectoren. Tenminste, dat was wat men dacht. Maar één verkeerde stap op een landmijn zorgde ervoor dat zijn beste maat aan flarden werd geknald en hijzelf verloor zijn linkerbeen. Hij werd naar huis gestuurd en belandde in een depressie waarmee hij zowel zijn vrouw en kind meenam. Skye, die toen ongeveer zes jaar was, had haar vader nog amper gezien. Het enige wat ze zag, was haar moeder die zichzelf sneed in haar polsen en steeds ongelukkiger werd.
      Zo ging het nog een aantal jaren door, haar vader die haar moeder afsnauwde en haar moeder die er niets van zij en daardoor meegesleurd werd in haar eigen pijn en verdriet. Tot het moment van Skylar haar dertiende verjaardag, de geweldigste verjaardag die je als tiener maar kunt hebben. Haar vader was deze keer met de vrienden die hij nog over had, wezen stappen en Skye was alleen thuis. Onbewust van wat ze zou tegenkomen, liep ze de badkamer in om daar haar moeder te zien die zichzelf had opgehangen aan het douchegordijn. Gillend was ze het huis uit gerend en trillend wachtte ze buiten op het moment dat haar vader dronken thuiskwam.
      Vanaf dat moment besefte haar vader wat voor een verschrikkelijk mens hij was geweest in de afgelopen jaren en hij begon drastische maatregelen te nemen. Hij ging in gesprek met een therapeut die hem hielp om alles te verwerken wat hij door had gemaakt. Hij zag alleen niet wat het deed met Skylar en zij zei er niets van. Ze werd steeds ongelukkiger, maar weigerde om zo laf te zijn als haar moeder om zichzelf van het leven te beroven.

I’m a bad influence.
But DAMN, I’m fun

PERSONALITY
scherpzinnig ⋆ behendig ⋆ dominant ⋆ humoristisch ⋆ onzeker ⋆ prikkelbaar ⋆ temperamentvol ⋆ trots ⋆ onafhankelijk ⋆ spottend ⋆ vasthoudend ⋆ leergierig ⋆ nieuwsgierig ⋆ energiek ⋆ flirterig ⋆ eerlijk ⋆ nuchter ⋆ huilt nooit ⋆ onvoorspelbaar ⋆ wispelturig

Skylar is een dame met vele zijden. Aan de ene kant is ze heel duidelijk in wat ze wil en doet ze er alles aan om dat te krijgen. Echter zit er achter haar harde woorden veel meer verscholen dan je zou denken. Diep vanbinnen is ze namelijk ontzettend bang om in de steek gelaten te worden. Ze is onzeker over wie ze is en daardoor komt de prachtige vrouw binnenin haar niet tot bloei.
      Ze is daarbij heel humoristisch en vol zelfspot. Eigenlijk is het een heel sociale dame die met haar flirty opmerkingen altijd weer een lach tevoorschijn haalt. Ze is zeker niet het typje dat ze alleen maar aardig tegen je doet als ze iets van je nodig heeft, zulke schijnheilige mensen hebben ook echt de verkeerde aan haar. Skylar zal je altijd eerlijk vertellen hoe ze over je denkt en dat heb je maar te slikken.

APPEARANCE
platinablonde lokken tot haar schouders ⋆ welgevormde wenkbrauwen die donkerder zijn dan haar haarkleur ⋆ ze heeft een lengte van 1.74 en vermijd hakken als de pest ⋆ haar lichaam heeft een atletische bouw ⋆ ze heeft volle billen en een normale B-cup ⋆ een sterrenhemel aan sproeten siert om haar smalle neus ⋆ volle lippen en een scherpe kaaklijn ⋆ ivoorkleurige en egale huid ⋆ heldere blauwe ogen met grijs waardoor ze licht lijken te geven in het donker ⋆ intens witte tanden met een spleetje tussen haar voortandenThere is a fine line between being sassy & being an asshole & I cross that line every day

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen