Bay      Elaine      Wilson
'The Rebel'
Name
Bay betekent ‘roodbruin’
Elaine betekent ‘de stralende, de schitterende’
Wilson is haar veelvoorkomende familienaam


Age
Bay is negentien jaren oud
Ze is geboren op 5 april
Haar sterrenbeeld is ‘Aries’


"Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway"
Bay’s History

Een vriendin had haar ingefluisterd dat er een jongen rondliep die met ieder meisje uiting – zolang ze hem op maandag vroeg. Hij gaf haar, vertelde ze, zeven dagen de tijd om te kijken of zij de ware voor hem was. Hij was als een legende rond de dames van Rosewood High en menigeen was de mist in gegaan. Wel vertelden ze spectaculaire verhalen.
Natuurlijk kon Bay dit niet over haar kant laten lopen. Het was als een uitdaging voor haar en deze sloeg ze nooit af. Het was makkelijker dan gedacht om Kenai te vinden – een jongen met prachtige Aziatische trekken. Zonder omhalen vroeg ze hem uit, maar op de laatste dag was Bay degene die het uit maakte. De woorden die Kenai meestal gebruikte om een meisje te dumpen, lagen nu in Bay haar mond.
Zo ging dat door voor ongeveer twee jaar. Totdat Bay er genoeg van kreeg. Ze was toe aan iets nieuws. Ze was immers nooit het type geweest om het zo lang met een jongen uit te houden. Vandaar dat, toen het Bay’s beurt was om hem op maandag mee uit te vragen, ze hem links liet liggen. Vanaf dat moment had ze nooit meer iets van hem vernomen en hij van haar.


Personality

Onafhankelijk
Bay doet wat ze wil wanneer ze het wil. Ze heeft duidelijk haar doelen voor ogen en laat zich door niemand uit het veld slaan. Daarbij heeft ze er een hekel aan om op andere mensen te bouwen. Zij wil juist degene zijn die een rots in de branding is voor de mensen waar ze om geeft.
Flirt
Als er iets is waar Bay goed in is, dan is het wel flirten. Tegenwoordig doet ze het steeds meer onbewust, maar deze jongedame heeft de geweldigste pick-up lines in haar broekzak zitten.
Koppig
Een eigenschap die haar vaker wel dan niet in de problemen heeft gebracht. Ze houdt altijd aan haar eigen idealen vast – onbuigbaar als een boom.
Rebels
Deze dame zoekt alle grenzen op. Ze heeft een hekel aan regels. Haar motto is dan ook: regels zijn er om gebroken te worden. Ze is zeer gefixeerd op haar vrijheid en dit is dan ook één van de redenen dat ze last heeft van claustrofobie.
Levensgenieter
Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, is ze nog steeds in staat om volop van het leven te genieten. Je leeft immers maar één keer en Bay is zeker van plan om alles uit het leven te halen. Vandaar dat ze het nauwelijks een lange tijd volhoudt om hetzelfde te doen.
Sarcastisch
Ongeveer alles wat Bay zegt, is sarcastisch.

Appearance
lengte ━ 1,73
lichaam ━ zandloper
huidskleur ━ latino
bouw ━ atletisch
gewicht ━ 61 kilogram
voorkeurshand ━ links
haar ━ krullen
haarkleur ━ donkerbruin
gezichtsvorm ━ diamant
wenkbrauw ━ donker en dik
wenkbrauw kleur ━ iets donkerder dan haar haren
ogen ━ diepliggende ogen
oogkleur ━ grijsgroen
neus ━ normaal
lippen ━ vol en rooskleurig
kleding ━ edgy
stem ━ hees en krachtig

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
"I wanna live alone, with no rules.
HELL YEAH"

“Can you see the ‘fuck you’ in my smile?"


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen