━ BRYNN EBONY GALEN━
━ WAITRESS ━

____________________________________________________________
Brynn betekent ‘van de heuvel’.
Ebony betekent ‘donker hout van de ebbenhout boom’.
Galen is de familienaam van Brynn.

____________________________________________________________
━ Brynn is geboren op 4 september, wat haar sterrenbeeld ‘Virgo’ maakt.
━ Ze is eenentwintig jaren oud.

____________________________________________________
Waitress, dat is de baan die Brynn op dit moment aan heeft genomen in The Loving Rose. Wat er echter niet bij wordt verteld, is dat ze deze baan aan heeft genomen omdat ze een infiltrant is. Drie jaar geleden had ze zich bij de Loving Rose gevoegd. Aangezien ze nogal een laatbloeier was op het gebied van vrouwelijke vormen. Vandaar dat ze het lang volgehouden had om serveerster te zijn. Wel beginnen steeds meer mannen oog voor haar te krijgen en Brynn weet niet hoelang ze het nog volhoudt om haar façade hoog te houden.

____________________________________________________


I miss the old,
happy me
Some women fear the fire,
Some women simply become it

behulpzaam, betrouwbaar, kil, analytisch, inflexibel, kieskeurig, oplettend, sceptisch, eerlijk, koppig, eigenwijs, gevat, charmant, ijzig, intimiderend, eigenzinnig, onafhankelijk, roekeloos, gesloten, temperamentvol

Brynn heeft een groot hart, wat haar in staat stelt om vol passie en liefde door het leven te gaan. Maar haar hart wordt wel bewaakt door duizenden soldaten en je moet eerst een heel doolhof door om daar te komen. Ze heeft een harde buitenkant, maar zodra je daar doorheen hebt gekeken, kom je erachter dat het een zeer liefdevolle, felle en trouwe jongedame is, die ondanks je beslissingen altijd aan je zijde staat.
      Kom je echter aan haar slechte kant te staan, dan heb je aan haar de verkeerde. Ze is nogal een fanatieke jongedame met een kort lontje die je niet graag tegen je wilt hebben omdat ze je leven tot een hel kan maken. Ze is niet bang om je recht in je gezicht te vertellen hoe ze over je denkt, maar ze zal ook onnadenkend voor je opkomen zodra zij het gevoel heeft dat er onrechtvaardig wordt gehandeld. Want dat is iets waar ze onbewust naar streeft.
      Door haar avontuurlijke en ondeugende geest durft ze impulsieve risico's te nemen. Ze denkt er niet bij na, ze is gewoon altijd in voor avontuur. Wel is ze heel berekend en daardoor lukt het haar om onontdekt door te gaan met haar geheime missie.

THE APPEARANCE

BODY
Het heeft een tijdje geduurd, maar inmiddels is Brynn een volgroeide vrouw geworden – brede heupen en goedgevormde bovenkant incluis. Toch heeft ze de lengte van 1 meter 65 bereikt waardoor ze het grootste gedeelte tijdens haar dienst op hakken rond paradeert. Ze heeft een zongebruinde huidskleur.

FACE
Haar felblauwe ogen zijn de kroon op haar gezicht. Deze lijken van kleur te veranderen – soms kunnen ze namelijk een stuk donkerder lijken wanneer ze kwaad is en helderder wanneer ze goedgemutst is. Ze heeft een sterrenhemel van sproeten over haar gezicht. Ook draagt ze een piercing in haar neus die ze ooit in een dronken bui had laten zetten toen ze nog jong was.

HAIR
Brynn’s haar komt tot tussen haar schouderbladen en is chocoladebruin van kleur. In het zonlicht heeft deze een hypnotiserende gouden gloed en komen er natuurlijke high-lights tevoorschijn.

VOICE
Haar stem is iets heser dan je zou verwachten en heeft een krachtige ondertoon. Deze probeert ze daarentegen zoveel mogelijk uit haar stem weg te filteren zodat – wanneer ze hem wél gebruikt – mensen naar haar luisteren.

STYLE
Basic sweaters and denim beheersen het grootste gedeelte van haar garderobe. Ze draagt vaak onopvallende kleding – al heeft dit amper effect omdat mensen worden aangetrokken door de aantrekkelijke combinatie die haar gezicht vormen.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen