Tom POV.

Bill en ik hebben drie uur geleden ons derde kindje verwelkomt. Opnieuw een jongetje. We hebben de kleine spruit Dax genoemd. "Gelukkig mogen we vandaag al gelijk naar huis," zegt Bill en ik knik even.

"Ik kan niet wachten om Dax aan z'n broers voor te stellen," zeg ik.

"Ik ook niet. Riley vond het leuk toen Laurent erbij kwam, dus ik ga er vanuit dat ook Dax een warm welkom gaat krijgen van z'n oudste broer. Wat Laurent gaat doen is wel afwachten," zegt Bill en ik knik instemmend.Samen met Bill en Dax zijn we net thuisgekomen. Riley komt gelijk naar ons toegerend. "Ben je een beetje braaf geweest voor de oppas?" Vraag ik waarna Riley gelijk knikt.

"Ik wil mijn broertje of zusje zien!" Roept hij vrolijk uit en ik lach even. "Okay, kijk lieverd, dit is je broertje Dax," zeg ik dan en ik pak de maxi cosi van Bill over en zet hem neer zodat Riley goed kan kijken.

"Ik vind het leuk dat er weer een baby is," zegt Riley en hij gaat liefjes met z'n vingertje over het wangetje van z'n nieuwe broertje.

"Dat weten we," zegt Bill met een glimlach en ik knik.

"Waar is Laurent lieverd?" Vraag ik.

"In de speelkamer," zegt Riley en ik knik even waarna ik naar de speelkamer toeloop.

"Laurent, we zijn thuis met je broertje," laat ik hem dan weten.

"Ik wil zien!" Roept hij gelijk uit en ik lach even waarna ik Laurent op til en samen met de kleine jongen naar Dax, Bill en Riley toeloop. "Dat is kleine baby!" Roept Laurent en ik glimlach even.

"Ja, dat is jouw broertje. De jongste ben je niet meer," zeg ik waarna ik hem voorzichtig naast Dax neerzet en het is duidelijk dat Dax meer dan welkom is. Voor Bill en mij was dat sowieso al zo, maar nu is ook duidelijk dat de twee grote broers ook superblij zijn met kleine Dax en dat is altijd mooi om te zien.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw schattig!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen