Tom POV.

"Als ik even iets mag zeggen? Blijkbaar weet u niet hoe Bill er onder heeft geleden dat Lucas hem aan de kant heeft geschoven. Hij hield echt van Lucas en als die Lucas niet zo'n klootzak was waren ze nu samen, gelukkig met Koert. Bill heeft hier ook allemaal niet voor gekozen. Hij wist ook niet dat mannen zwanger konden worden, want niet iedereen hoort over die nieuwsberichten. Het is gewoon zo uitgekomen," zeg ik en Bill kijkt mij aan.

"Dat is al de tweede keer vandaag dat je het voor mij opneemt," zegt Bill zachtjes en ik knik even. Ik wil ook niet dat iemand ook maar iets slechts over Bill zegt.

"Weet je, ik had gewoon niet moeten komen. Geef dat kind aan Lucas en maak hem blij en start met Tom een gezin," zegt z'n moeder dan waarna ze vertrekt en ik hoor Bill slikken.

"Zei ze nu wat ik denk dat ze zei?" Vraagt Bill en ik knik even.

"Nu ik erover nadenk. Ik denk dat ik mijn ouders ook maar eens weer moet bellen," zeg ik.

"Weten ze nog niks over de zwangerschap?" Vraagt Bill.

"Nee, dat is echt zo stom. Ik had het hen gelijk moeten vertellen, maar dat kan nu alsnog, dus dat doe ik," zeg ik en Bill knikt waarna we naar binnen lopen en ik kijk even naar Bill die nog altijd naar de auto van z'n moeder kijkt, die net wegrijd.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Die moeder van Bill
  Ze is niet eens blij dat koert er nog is of wat dan ook
  Tom sukkel 🤣 je moet je ouders snel vertellen

  3 weken geleden
  • syllie1992

   Ja, Bill z'n moeder is blijkbaar niet zo aangelegd om die opluchting zo te voelenxD

   En hahah, ja Tom moet het z'n ouders zeker vertellenxD

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen