Bill POV.

Wanneer we weer terug zijn in het hotel is Michiel nog altijd niet bij Tom z'n zijde weg gegaan. "Je vindt Tom echt heel lief he lieverd?" Vraag ik.

"Ja, Tomi is papa!" Roept Michiel vrolijk en ik glimlach even.

"Dat weet ik lieverd. Hij is de beste papa die er is," zeg ik en ik aai even over Michiel z'n wangetje waarna Michiel zich weer naar Tom toedraait.

"Zullen wij eens samen spelen?" Vraagt Tom dan aan Michiel en gelijk knikt hij, maar ik zie Michiel ook niet snel nee zeggen tegen Tom, behalve misschien als hij eens een driftbui gaat hebben.

Ik geef Jildou dan maar een flesje, wetend dat, dat ook nog moet gebeuren voordat ik haar in haar bedje leg.Vandaag is de dag dat Tom ook op z'n eigen tour moet. Ik heb genoten me hem aan mijn zij, maar nu moet ik het toch onder ogen komen. "Ik ga maar," zegt Tom en ik knik even waarna ik hem een zoen geef.

"Ik ga je missen," zeg ik.

"Ik jou ook," zegt Tom waarna Michiel begint te huilen.

"Papa, niet gaan!" Huilt hij en ik bijt even in mijn lip. Ik wil hem niet met Tom meesturen, maar wat als dat voor Michiel op dit moment beter is? Hij is dan misschien niet Tom z'n zoon, maar hij en Tom lijken elkaar beter te begrijpen dan hij en ik. Het kan ook een test zijn hoe Michiel het zou doen zonder mij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Michel moet er toch aan wennen dat Tom er niet altijd is

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen