Bill POV.

Aan het eind van de dag ben ik uitgeput. De tweeling was verschrikkelijk en ze maakte elkaar daar alleen maar sterker in. "Ze moeten die discipline hebben zodra de baby geboren is. Ik wil niet dat ze iets naar de baby gaan gooien," zeg ik.

"Daar doen we ons best voor schat. Samen hebben we van Shane ook een lieverd gemaakt en dat lukt ons ook met met de tweeling," zegt Tom.

"Zeker?" Vraag ik.

"Natuurlijk. Shane had met z'n moeder een slecht voorbeeld. De tweeling heeft ons als ouders en dat maakt daar ook echt wel een verschil in," zegt Tom.

"Okay," zeg ik waarna ik maar probeer te gaan slapen.De volgende dag word ik wakker en ik besluit bij de tweeling te gaan kijken, maar gelukkig slapen ze nog. "Dat scheelt," fluister ik waarna ik verder ga kijken bij de kinderen, die wel al wakker zijn. "Ga jij je vast aankleden lieverd?" Vraag ik aan Kirsty.

"Natuurlijk papa. Ik zie je zo beneden," zegt Kirsty en ik lach even. Ze is zo'n leukerd. Ik houd van die lieve meid. Ondanks dat ik in het begin ontbrak en Tom nog een tiener was en haar andere voorbeeld niet super was zoals we bij Shane hebben gezien is Kirsty er echt goed uitgekomen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Kristy is gewoon een schat
    Nu de tweeling nog in gereel krijgen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen