Bill POV.

Ik kom net thuis aan van een best emotionele dag, wanneer ik politieauto's zie staan. Ik begin gelijk sneller te lopen totdat ik Tom zie staan. "Tom, wat is er gebeurt? Er is toch niks met de kinderen?" Vraag ik bezorgd.

"Bill, loop even mee," zegt Tom en ik loop langzaam met hem mee.

"Tom, je maakt me bang," zeg ik.

"Die stiefvader van Thomas kwam langs en, hij heeft weer probeert Thomas te verkrachten, gelukkig is dat niet gelukt, maar alleen omdat Mark Thomas heeft gered, maar daarbij heeft hij de man per ongeluk vermoord," legt Tom uit.

"Wat? Arme Mark en Thomas," zeg ik bezorgd. "Waar zijn ze?" Vraag ik.

"Boven. Maak je geen zorgen. Ik bescherm ze zo goed als ik kan. De politie hoeft ze ook niet te horen omdat ze minderjarig zijn en het niet expres is gebeurt. Ik heb het precieze verhaal met ze besproken zodat ik het aan de politie heb kunnen vertellen en dat was gelukkig goed genoeg," zegt Tom en ik sla mijn armen om hem heen.

"Sorry dat ik er niet was," zeg ik.

"Dat geeft niet schat. Je was bij jouw moeder en dat was belangrijk. Ik heb mijn best gedaan voor Mark en ik denk dat het wel goed komt, ik weet alleen niet wat voor een invloed dit gaat hebben op Mark op de iets langere termijn," zegt Tom en ik knik begrijpend. We kunnen alleen maar hopen dat het mee gaat vallen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Arme Mark
    Hopelijk komt het wel goed!!
    Het is zo lief joch!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen