Foto bij Having a great day.

Hey cuties, ten eerste wil ik jullie zeggen, dat het mij 7 jaar gekost heb om een nieuw hoofdstuk te plaatsen. Om eerlijk te zijn heb ik het druk gehad bij een andere schrijfplatform dat ik deze vergeten ben. :0 Ik heb toevallig even weer gekeken op deze site en kreeg gelijk weer kriebels om dit weer te updaten. Ik hoop dat jullie hem nog steeds even leuk vinden. Ik zal ook mijn best doen om de povjes wat beter te verdelen. Maar goed inleiding van dit hoofdstuk
Ze zijn in de stad zoals vorige hoofdstuk geschreven was.

Hoofdstuk liedje "Scars to your beautiful van Alessia Cara"

Lynn en Louis povje

Lynn Joanne


ongeveer 5 uur na de picknic
Aangezien het de laatste week is, heb ik met de dames een afspraak staan bij een spa en nagelstyliste morgen gewoon om even te relaxen en weer fris en nieuw terug naar huis te gaan, in deze school trip zijn we hechter bij elkaar gegroeid en niet alleen de dames en ik maar ook met de boys. Ik heb vandaag even een fijne dag, Emmely is met haar vriendinnen bezig. Ik heb met Louis en de andere afgesproken het eerder aan te geven wanneer er iets dwars zit alleen vandaag besloot ik het een beetje achter mij te laten, de pijn in mijn heup is duidelijk een stuk minder geworden helaas zijn die blauwe plekken nog goed te zien. Ik heb besloten om weer wat meer te gaan eten, aangezien ik vet ondergewicht ben al een hele tijd, gaat het zwaar worden maar proberen kan geen kwaad toch?

"Lynnie? Waar zit je toch met je gedachten?" haalt de stem van Lois mij uit mijn denk bubbel. "Het is nog al een rollercoaster daar boven, en het gaat even duren, maar ik heb besloten om jullie hulp te accepteren. Ik heb voor ons voor de dames een afspraak ingepland bij een nagelstyliste en een spa voor ons geregeld ik zag er een in de buurt en dacht, dit hebben wij nodig!" Zeg ik semi enthousiast "Oh dat is echt heel fijn, ik ben blij dat je eindelijk onze hulp accepteer, en wij zullen er voor je zijn met alles!" "Oh en trouwens, echt een top idee" voegt Lois toe aan haar zin. Ik glimlach en dit keer oprecht naar haar als we de stad weer door slenteren merk ik eigenlijk hoe leeg mijn maag is "T's niet te geloven, ik heb echt honger man jeetje" zeg ik dan opeens. "Ze wil eten! Dit mag in de krant!" Grapt Harry waarop ik grinnik "goed, laten we dan maar snel een cafeetje zoeken, want om eerlijk te zijn heb ik ook wel trek" zegt Zayn iedereen stemt in en even later laten we ons op een terrasje buiten een schattig cafeetje ploffen.

Ik neem plaats naast Louis die zijn hand op mijn knie rust, "het doet me goed je weer een beetje te zien lachen schat." Zegt hij voor dat hij een vlinder dun kusje op mijn voorhoofd plant ik glimlach oprecht naar hem ik laat daarna mijn hoofd rusten op z'n schouder even sluit ik mijn ogen om mij af te sluiten van de harde realiteit. Maar toch word ik weer terug gezogen na een tijdje als ik Louis's schouder voel bewegen, even krijg ik kippenvel er viel een schaduw over mij heen en omdat ik lichtelijk verbrande schouders heb voelt dat wat frisjes aan ik zoek in mijn handtas voor een licht vestje, als ik dat gedaan heb komt er een ober aan om onze bestelling op te nemen. Als het eten er aan komt heb ik dan ook erg veel trek, mijn god heb ik dit gevoel dan altijd onderdrukt? We tikken onze glazen tegen elkaar "Proost!" Meteen begin ik te smikkelen, een tevreden zucht omdat het zo lekker is ontsnapt mijn mondje, ik luister ondertussen aandachtig naar de verhalen van iedereen, zelf lach ik ook met hun mee.

Louis William Tomlinson

Ik smelt bijna als ik Lynn haar schattige prachtige lach dan eindelijk weer is een keer hoor wat heb ik die ontzettend gemist, heb er gewoon geen woorden voor. Ik ben echt blij dat ze nu eindelijk onze hulp wil accepteren en dat ze weer is wat eet en er ook van geniet. Ik ben zo verliefd op haar, ik was zo bang om haar te verliezen, volgends mij ben ik ook zeker niet de enige geweest. Ciara, Zayn, Harry, Liam, Linde, Eva, Lois en Niall ook laatste keer was het super close to losing her. met een grijns luister ik naar de verhalen. Dan komt Ciara opeens met de opkomende verjaardag van Lynn 'Het duurt niet lang meer Lynnie, en dan verjaar je alweer, weet je al wat je wil hebben, sterker nog wat ga je doen met je verjaardag?" 'God, ik word alweer oud, en eerlijk gezegd zal ik het echt niet weten, ik zat te denken om gewoon met ze alle wat gezelligs te gaan doen maar weet nog niet wat." Glimlacht ze "Ach je heb nog even de tijd om daar over na te denken, we gaan er een knalfeest van maken" mengt Niall zich met het gesprek ik weet al gelijk wat ik voor haar ga kopen. Ik geef haar een kusje tussen haar haren, wat een glimlach oplevert. Iedere dag ben ik steeds meer verliefd op haar aan het worden, ondanks dat wat er gebeurd is heeft het ons dichter bij elkaar gebracht. We zitten allemaal vol en slenteren na betalen ook weer naar de auto

"Poeh wat een dag" mompelt Lynn als we bij de auto aankomen. "Ga maar lekker zitten babe, ik rijd wel terug." "Weet je het zeker?" "Ja schat" zeg ik als ik haar een kus geef. Ze glimlacht en laat haarzelf in de bijrijdersstoel glijden, ze is nog steeds veel te dun maar ze is op de road off recovery, als iedereen ingestapt is en gordel om gedaan heb start ik de auto, als ik in mijn ooghoek kijk zie ik dat Lynn al in slaap gevallen is, ze is vast doodmoe. Eenmaal weer bij het hotel aangekomen lopen we gelijk door naar onze kamers of nou ja we hadden besloten om met ze alle nog even een film avond te houden voordat we gingen slapen. "Voordat we de filmavond starten wil ik nog even iets comfortabels aan doen." Deelt Lynn mee ik knik en geef haar nog een kus voordat ik haar naar haar eigen kamer laat gaan. De dames volgen haar omdat ze het een goed idee vonden. Ondertussen begin ik een gesprek met de lads "Ik ben blij dat Lynn alweer wat vrolijker was vandaag" deel ik mee "Ja ik ook ze verdient al dat gepest en al die pijn echt niet." Antwoord Harry, ook Zayn is het er mee eens. En natuurlijk de rest van de lads. "Misschien moeten we gewoon 1 grote sleepover van maken." Zegt Liam dan ineens. Iedereen stemt er mee in en we wachten op de dames om te beginnen aan onze filmavond/sleepover een lach op de gang haalt me uit mijn gedachten. De dames komen eindelijk weer binnen, glimlachend kijk ik Lynn aan en gebaar haar om weer lekker bij me te komen liggen, waar ze niet over hoeft na te denken en vrijwel meteen naast me neer ploft. Ze lacht liefjes naar me en ik plant mijn lippen op die van haar.

Na nog een tijd film gekeken te hebben, krijg ik opeens een kussen naar mijn hoofd gesmeten. Verrast kijk ik op, en zie ik Lynn met een grote stoute grijns kijken. "It's on!" Fluistert ze in mijn oor ik begin te lachen en we raken allemaal in een kussen gevecht schaterend van het lachen vergeten we even hoe vervelend deze 6 weken zijn geweest, natuurlijk zijn er ook leuke dingen gebeurd dat geef ik toe, maar daar heb ik weinig aan kunnen denken aangezien de zorgen om Lynn het grootste gedeelte in mijn hersenen nam het is de laatste week, en we gaan heel wat lol inhalen! Niemand kan ons meer breken. Tranen van het lachen rollen over al onze wangen en langzaam beginnen de pretlichtjes weer terug te komen in Lynn haar ogen.

Dit was het hoofdstuk alweer lieverds!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen