Bill POV.

"Waarom haat Leonie mij eigenlijk?" Vraag ik wanneer Tom aan het rijden is.

"Ze haat jou helemaal niet. Hoe kom je daar nu weer bij?" Vraagt Tom verward en ik vraag mij echt af hoe Tom dat nu niet door kan hebben. Ze is geen seconde aardig tegen mij geweest.

"Nou, ze deed niet bepaald aardig tegen mij afgelopen weekend," zeg ik.

"Jullie kennen elkaar gewoon nog amper. Ik weet zeker dat als jullie elkaar beter leren kennen dat het wel beter gaat," zegt Tom.

"Ja, vast," zeg ik zo zachtjes dat Tom het niet kan horen.Wanneer we eenmaal bij mijn huis zijn aangekomen stopt Tom de auto. "Je komt binnenkort toch nog steeds eten?" Vraag ik.

"Ja, zaterdag over een week. Dan moet Leonie toch werken," zegt Tom en ik zucht even.

"Kunnen we echt alleen maar tijd doorbrengen wanneer zij aan het werk is?" Vraag ik.

"Hmm, ja, ik denk het," zegt Tom en ik schud met mijn hoofd. Ik hoop dat die eerste verliefdheid snel voorbij is zodat Tom wel weer helder kan nadenken.

"Dan spreek ik je nog wel," zeg ik waarna ik uit de auto stap en net dan word ik gebeld en ik zie dat het Steef is. "Hey, mis je me nu al?" Vraag ik met een glimlach.

"Ik dacht, misschien kunnen we binnenkort op date gaan?" Vraagt hij en ik denk even na. Tom heeft Leonie nu en ik denk dat het goed zou zijn als ik mij ook open zou stellen om verliefd te worden op iemand anders dan Tom.

"Ja, laten we het gewoon doen."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh oh oh
    Dit gaat nog heel wat worden

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen