Bill POV.

Inmiddels zijn er een aantal weken voorbij gegaan en staan we op het veld in Amsterdam. "Jullie hebben een goed veld," zeg ik wanneer ik even langs Tom loop, maar echt blijven praten kan nu niet.

Wanneer de wedstrijd in volle gang is speel ik de sterren van de hemel en heb ik zelfs al 2 keer gestoord. Wanneer ik weer uitgebroken ben ren ik recht op het doel af wanneer ik ineens getackeld word en totaal verkeerd op mijn voet terecht en mijn voet ziet er zeker niet meer uit zoals het eruit moet zien. Gelijk kijk ik naar de dader en wanneer ik zie dat het Tom was bijt ik op mijn lip. Ik weet dat we hadden beloofd om gewoon ons spel te spelen, maar zo'n harde tackel was niet nodig, niet op de liefde van z'n leven, toch? Ik zie hoe een paar ploeggenoten boos tegen Tom aan het roepen zijn, maar ik negeer het. Eerst moet ik hopen dat de blessure niet al te erg is.Eenmaal in het ziekenhuis worden er foto's van mijn voet gemaakt en ik wacht geduldig af. "Ik vrees dat er een operatie voor nodig is en een lange revalidatie. Ik zal jouw bloed even prikken voordat we je onder narcose brengen om te zien of er bijzonderheden zijn," zegt de dokter en ik knik even.


Het duurt even, maar uiteindelijk komt de dokter weer terug. "U bent zwanger," zegt hij en ik kijk de dokter met grote ogen aan.

"Ik, uh, wat?" Breng ik uit.

"U bent zwanger," herhaald de dokter.

"U mag niks naar buiten brengen hierover, toch?" Vraag ik, want dit mag gewoon niet naar buiten komen.

"Nee, dat mag ik zeker niet," laat de dokter weten en ik knik even waarna ik mijn hand op mijn buik leg waar nu blijkbaar een kindje groeit. Gelukkig hebben we de afgelopen weken geen dopingtest gehad, anders was ik nu misschien de lul.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha 1x zonder condoom en meteen zwanger
    Tom deed het sowieso niet expres. Hopelijk komt het goed met Bill en de kleine
    Ben benieuwd naar Tom reactie

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen