Tom POV.

"Tom, Michiel mag met jou mee," zegt Bill ineens en ik kijk hem verbaasd aan.

"Ja papa, ik mee!" Roept Michiel en ik kijk hem even aan, wetende dat ik het nu sowieso niet meer kan weigeren.

"Okay, maar dan blijft Jildou bij jou," zeg ik tegen Bill en ik zie hem even knikken waarna hij mij Michiel z'n spullen geef.

"Dag papa!" Roept Michiel en hij geeft Bill een knuffel waarna we vertrekken. Ik vraag mij toch af waarom Michiel bij mij altijd huilt en bij Bill blijkbaar niet. Misschien is wat Bill betreft Michiel z'n vertrouwen zo hoog dat hij weet dat Bill altijd terug komt en dat hij bij mij nog bang is dat ik voorgoed verdwijn? Ik zit ook maar te bedenken wat het zou kunnen zijn.

"Wanneer papa Bill klaar is met touren ga je wel met hem mee naar huis," zeg ik tegen Michiel.

"Oh, okay," zegt Michiel en ik schud even met mijn hoofd. Michiel is een geweldige jongen en ik hoop dat ik voor altijd deel van z'n leven mag zijn, ook wanneer hij op een dag weet dat ik niet zijn echte vader ben, ook al weet ik niet of Bill de intentie heeft dat op latere leeftijd aan Michiel te vertellen, aangezien Trey natuurlijk niet wilt dat zijn naam wordt genoemd en daar gaat Michiel dan wel naar vragen.

"Op mijn vrije dag gaan de bij de diertjes kijken," zeg ik en Michiel knikt vrolijk en ik zucht even. Hopelijk krijgt Bill geen spijt van deze beslissing, want hij is sinds Michiel geboren is nog amper zonder hem geweest en als hij zonder hem was ging het om uren, niet om dagen en zelfs weken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Goed voor Bill even en hij vertrouwd je
    En Michel leert als die thuis is dat die even zonder Tom moet stellen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen