Tom POV.

Vandaag is de dag dat Bill en ik op onze verlate huwelijksreis vertrekken. "Bill, je hebt de kinderen al twintig keer gedag gezegd. We gaan maar een weekje weg. Voordat je het weet zie je ze weer," zeg ik.

"Sorry, je hebt gelijk. Je hebt je vader gewaarschuwd voor Bianca, toch?" Vraagt Bill.

"Natuurlijk schat. Ze kennen het verhaal toch. Ze weten dat ze haar niet binnen moeten laten, daarnaast heeft Cindy nu ook d'r eigen contactverbod met haar moeder, dus ik denk niet dat ze iets gaat proberen," zeg ik en Bill knikt waarna ik z'n hand vastpak zodat we kunnen vertrekken.Eenmaal aangekomen op bestemming kijk ik op mij heen. Dit is precies hoe ik het had voorgesteld. Niet te duur, maar toch een mogelijkheid om een leuke week tegemoet kunnen gaan.

"Laten we onze kamer eens gaan bekijken," zegt Bill en ik knik even waarna ik incheck om Bill daarna mee te nemen naar de kamer. "Mooi bed," is het eerste wat Bill zegt en ik schiet in de lach. "Wat?" Vraag ik.

"Is dat echt het eerste waar je naar kijkt?" Vraag ik verbaasd.

"De plek waar we seks hebben moet er toch goed uitzien," zegt Bill en ik schud even met mijn hoofd.

"Kom, we gaan het centrum even in," zeg ik en Bill knikt waarna we weer vertrekken. Ik wil deze week ook zoveel mogelijk zien.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Haha bill denkt meteen aan seks
    Nou Tom succes 🤣
    Lekker genieten

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen