Tom POV.

"Papa, papa!" Roept Jean en ik kijk Bill even aan.

"Zo te horen is de tweeling wakker," zeg ik tegen Bill en hij knikt. "Ik ga wel," zeg ik en Bill knikt opnieuw waarna ik de kamer van de tweeling in loop en gelijk krijg ik een knuffel naar mij toe gegooid. "Jean, dat zouden we niet meer doen," zeg ik en ik zet de knuffel op de planken die wat hoger in de kamer hangen, in plaats van dat ik de knuffel weer terug geef aan Jean.

"Papa, mijn knuffel! Mijn, mijn, mijn!" Roept Jean.

"Je krijgt hem terug als je braaf bent," zeg ik waarna ik Jean op til. Ik kijk dan naar Jérôme en zie dat hij pas net wakker wordt. "Klein slaapkopje," zeg ik en ik til hem ook op, maar hij knijpt in mijn arm. "Jérôme? Niet doen," waarschuw ik hem en hij lacht even. "Dat is niet grappig jongeman," zeg ik waarna hij mij wat zielig aankijkt en ik neem de jongens mee naar beneden. "Ze hebben het weer hoor," zeg ik tegen Bill, ook al is Jean nu wel rustig, maar hij wilt gewoon z'n knuffel terug, dus dat is logisch. Hij moet ook eens braaf zijn zonder dat ik hem voorwaarden geef.

"Papa!" Huilt Jérôme ineens en ik schud met mijn hoofd.

"Wat is er lieverd?" Vraagt Bill.

"Spelen!" Roept hij, nog steeds met een snik in z'n stem.

"Wel braaf spelen dan, ja? Niet gooien," waarschuwt Bill en Jérôme knikt braaf. Hopelijk kan hij dat een keertje waarmaken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    De tweeling is echt erg gewoon

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen