Bill POV.

Het is fijn dat Tom en ik nu weer echt door kunnen met ons leven. Het leek echt even lastig te worden, zeker omdat ik er gewoon niet mee leek te kunnen dealen. "Tirza, lieverd, wat doe je?" Vraag ik.

"We moeten toch een nieuwe school zoeken voor volgend schooljaar?" Vraagt Tirza. Dat is waar ook, de oudste zeven gaan dan naar de middelbare school. De tijd gaat ook veel te snel.

"Wat dacht je ervan als we binnenkort eens een open dag bezochten?" Vraag ik.

"Wanneer zijn die dan?" Vraagt Tirza.

"Ik dacht komende maand al, want we moeten nu snel gaan kiezen, maar Tirza, onthoud wel dat jullie alle zeven echt een eigen keus moeten maken. Kies de middelbare school waar jij je prettig voelt en niet om met z'n allen bij elkaar te kunnen blijven," zeg ik.

"Okay papa," zeg ik waarna ik mijn laptop pak om te kijken welke middelbare scholen er hier te vinden zijn en schrijf alle open dagen in mijn agenda. Dan zullen we vanzelf wel zien wat de kinderen gaan doen, maar ik ga goed opletten dat ze allemaal hun eigen keuzes maken. Ik neem aan dat ik het wel aan de kinderen ga kunnen zien wanneer ze zich fijn voelen bij een bepaalde school.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Ze moeten ook echt voor zichzelf kiezen
  Ze hebben ook verschillende nivieas waarschijnlijk
  Dat word chaos als ze alle 7 naar school gaan 🤣
  Verschillende roosters en nieuwe uitdagingen

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen