Faceclaim: christopher mccroryDe basis

Voornamen:Alec Raf Davies
Achternaam:Dark van moeders kant Davies
Bijnamen:
Uitleg bijnamen: -
Wordt het liefst zo genoemd:
Leeftijd:Bijna 21
Geboortedatum:14 Januari 2000
Sterrenbeeld:Steenbok
Geslacht en seksualiteit . . .
Seksuele geaardheid:hetero
Status(alleenstaand,gehuwd):
Nationaliteit. . .
Afkomst: Hij heeft een Amerikaans en een Europese paspoort. Hij is een achtste deel Russisch, Bijna een kwart Italiaans van zijn vader kant.
Afkomst van vader: Zijn vader is deel Russisch, Bijna half Italiaans.
Afkomst moeder:Half Tsjechisch
Ras:half duistere tijdreiziger half gedaante wisselaar. Officieel een mens met krachten.
Talen. . . Hij kan vloeiend 8 talen spreken en in 20 talen alleen begroeten.
Moedertaal:Engels, Tsjechisch
Gesproken talen:Pools, Slowaaks, Russisch, Engels, Tsjechisch, Spaans, Italiaans, Frans. En hij kan in 30 verschillende talen begroette.
Favoriete talen:Spaans, Italiaans, Frans
Geboorteplek. . .
Land:Amerika
Staat / regio:Missouri
Stad:
Huidige woonplek. . .

Titel/status(indien in leger/politie etc): ex-student
Hobby's/tijdverdrijf:snelle auto's race,
joine in wilde feestjes, kaarten, chillen met vrienden, sporten, Literatuur.
Talenten/(gaven/krachten)...
Heeftaanleg:Met gedaante wisselen.
Oefent vaak met: Gedaante wisselen en tijdgave.
Overige talenten die ze goed kan:

Fysieke statistieken:
Lengte:1,85
Gewicht:Slank
Lichaamstype. . .
Postuur: Slank en gespierd.
Tatoeages:Paar bij zijn arm.
Piercings: een aantal bij zijn oor.
Moedervlekken: minder opvallend
Littekens:een paar
Kenmerken:
Huidskleur:blank
Gezicht:
vorm van gezicht:
Expressief gezicht:
Wenkbrauwen:
Wimpers:
Ogen:
oren:
Bril/lenzen:Geen
Neus:
Gezichtsbeharing:
Lippen:
Haren:(Valt er wat mee te doen?)
Haarkleur:Donkerbruin.
Haarlengte:niet heel lang
Haarstijl:
Handen:
Gebruikte hand:Hij is links en rechtshandig.
Kledingstijl:
Schoenen: Italiaanse schoenen en Snikkers.
Accessoires:
Stem:
Accent:
Volume:
Manier van spreken:
Woordenschat:Best redelijk hoog
Eigenaardigheden:
Lach:mysterieus en heel soms uitbundig.
Ligt het bij wie hij / zij is: Nee, niet echt.
Persoonlijkheid
goeie eigenschappen.
☣ Kan zichzelf beheersen
☣Flirterig ingesteld
☣ Mysterieus
☣ Charismatisch
☣ Zelfverzekerd
☣ intelligent
☣ Behulpzaam
☣ Taalkundig
Slechte eigenschappen
☣ Sadistisch
☣ Wraakzuchtig
☣ Snel jaloers
☣ Geheimzinnig
☣ Onvoorspelbaar
☣ Rebels
☣ Sluw
☣ soms uitbundig

Beschrijving:

Zelfverzekerd, Charismatisch & flirterig ingesteld
Op het eerste gezicht komt Alec erg zelfverzekerd en charismatisch over, waardoor andere ook graag met hem willen kletsen. Door zijn Charme lijkt hij makkelijk vrienden met andere te maken. Vroeger toen hij nog kind was, was het niet altijd makkelijk geweest vrienden te maken, maar door naar bepaalde mensen te observeren, boeken te lezen over communicatie en sociaal overkomen naar mensen en de sociale lessen van zijn peetoom kreeg hij de charismatische vaardigheid snel onder de knie, waardoor hij er meer zelfverzekerd van wordt.
Het versieren van dames is wat hij wel vaak doet. Maar dat is ook te verwachten van een typische badboy die mysterie uitstraalt.

geheimzinnig & mysterieus
Alec is heel erg goed om dingen te verzwijgen en doet er vaak erg geheimzinnig over, waardoor hij er ook erg mysterieus overkomt. Door zijn houding en Charme heeft hij ook een wat mysterieuze houding naar andere toe. Bepaalde mensen ergeren soms dat hij zo mysterieus gedraagt, maar kan hij niet schelen. Geheimen zijn wel de dingen waar hij van houdt, maar ondanks kan hij geheimen van zichzelf en andere heel goed bewaren.

wraakzuchtig & snel jaloers
Alec Raf Davies had niet de jeugd en de vaderfiguur gehad dat hij gewild had. Hij koester nog steeds wrok gevoelens voor Zijn vader en zijn half broertje Mason. In de loop der jaren veranderde zijn jaloerse gevoelens voor Mason bijna tot afgunst. Hij was bijna altijd al jaloers geweest op Mason geweest. En probeerde zijn leven zuur te maken omdat door wrok eens moest voelen hoe hij zich vaak voelde.

Sluw, Sadistisch en onvoorspelbaar
Hij kan erg onvoorspelbaar zijn, waardoor mensen gerriteerd door hebben kunnen zijn. Voor hem boeit het niet. Soms geniet hij daarvan, doordat hij ook nog eens sluw en sadistisch is. Hij geniet er enorm veel van om mensen, met namens die hij als zijn vijanden beschouwd met leed en al machteloos te zien. Hij kan het vaak ook niet laten om vanbinnen te lachen als hij de mensen lijdt en machteloos maakt. Dat is de pijn die hij uit, door zijn nationaliteit, afkomst en hoe zijn voorouders vroegen als slaven werden behandeld door andere.

Intelligent en taalkundig


Rebels & soms uitbundig
Alec Heeft schijt aan de regels en vindt soms dat regels gebroken konden worden. Hij laat zijn liet zijn rebelse gedrag wel al te vaak zien in zijn tiener jaren toen hij nog op de middelbare zat, maar ook tijdens zijn college periode was hij een rebel. Kan soms erg uitbundig zijn, vooral bij wilde feestjes en in de buurt van mooie dames.
Geschiedenis:
Alec verleden begon al ergens in het jaar 1999. Al voordat Mason vader Mason moeder Rea ter huwelijk vroeg hadden die twee koppel een conflict met elkaar, waardoor zijn vader boos in een Motel ging overnachten. Bij het caf van het motel ontmoet hij Kamilia een gedaantewisselaar en een dienstknecht van n van de handlangers van de Duistere Heerser. (Gedaantewisselaars werden des tijd door tijd beschermers en feen als minder gezien en als simpele dienstknechten gezien.) Ondanks dat zijn vader meteen opmerkte dat zij een gedaantewisselaar was, (die een halsband droeg zodat gedaantewisselaars onmogelijk van gedaante konden wisselen) Vond hij het geen probleem om met haar te gaan praten en een drankje te gaan drinken. Wat zijn vader niet wist, is dat ze hem drogeren door iets in zijn drankje te stoppen, zodat ze samen in de motel kamer geslachtsgemeenschap kregen waar hij de volgende dag niks van herinnerd.
Wat zijn moeder Kamilia lang wilde is dat haar kind niet onderdruk hoefde te worden was een kind baarde die uit vrijheid kon leven en geen slaaf meer was van de kolonie onderdrukking systeem die gedaantewisselaars al eeuwen lang moesten doorstaan.

Paar weken voordat de bruiloft van Mason aanbrak kwam Kamilia hoogzwanger de man die ze in de motel gedrogeerd had weer tegen. Ze eiste van meneer Dark rechten voor het kind en een vaderfiguur. Zijn vader/Mason vader wilde helemaal niks met het kind van dat gedaantewisselaar te maken hebben. Zijn beschouwde haar en het ongeboren kind net als de rest van hun soort minder dan simpele knechten.
Zijn moeder beweerd dramatisch dat ze elk moment kon bevallen en haar ween kreeg, maar daar trapte zijn vader niet in en verliet haar.

Alec Raf Groeide de eerste acht jaar op in Tsjechi zonder besef wie zijn echte vader was. Zijn jeugd was niet altijd roze kleur en maandenschijn. Zijn moeder leefde in armoede en werd niet altijd goed behandeld door haar meester. En dat heeft wel impact gehad op Alec. Zijn moeder werd door haar meester gedwongen om samen met zijn zoon met hem mee naar de verenigde staten te gaan zonder weerwoord.
Op de lagere school werd Alec gepest door zijn nationaliteit van zijn moeders kant en puur omdat hij anders was. Dat was nog de tijd dat hij niet zo sociaal aangelegd leek. Hij werd vaak door leeftijdgenoten buitengesloten en gediscrimineerd. Hij had zelfs nauwelijks vrienden des tijd, totdat hij op bijna tien jarige leeftijd in een speeltuin paar straten verderop de zeven jarige Mason ontmoeten. Nog niet wetend dat die twee jongens (half) broers van elkaar waren. Al sinds de dag dat ze elkaar ontmoeten was er een klik tussen die twee jongens. Ze speelde vaak met elkaar in de speeltuin. Ze waren voor elkaar en steunde elkaar, totdat Mason besloot Alec een keer mee te nemen naar zijn huis.
Al sinds Alec perrongeluk een familie kistje uit het niks had geopend, dat alleen via de bloedlijn van hun vaderskant geopend kan worden waren er geen twijfels meer. Mason dacht meteen dat Alec zijn grote broer moest zijn. Het kwartje viel bij Alec ook plots, als hij beseft dat hij nooit wist wie zijn vader was.
De twee jongens gingen het vertellen aan meneer Dark.
Meneer Dark vertelde de jongens dat ze broers van elkaar zijn. En wel half broer. Dan vertelde hun vader dat hij teleurgesteld is om zijn oudste/bastaard zoon te zien.
Alec legde zijn vader uit dat zijn moeder ernstig ziek was en niet meer genezen kon worden. Zijn leek daar niks mee te maken.
Vervolgens vertelde zijn vader dat hij erg teleurgesteld zou zijn als hij hem in huis liet laten. Vervolgens vertelde zijn vader tegen Mason wat de gevolgen zouden kunnen zijn als mensen wisten over Alec. En dat gedaantewisselaars altijd als simpele bediendes werden gezien en nooit als volwaardige personen konden worden gezien. Ook niet bij kwaadaardige tijdkeepers. Alles zou volgens zijn vader verpest worden voor Mason toekomst, zoals: Zijn functie als leider, familie tradities van zijn vader als Mason moeders kant, een betere positie, enz.
Zijn vader riep tegen de handlangers om Alec weg te nemen.
Alec werd weg weggesleurd. Zijn vader zorgde ervoor dat zijn zoons niks meer zullen weten dat ze elkaar hadden ontmoet of ooit met elkaar gespeeld hadden.
De jaren daarop die volgde gingen het minder goed. Hij verloor op tien jarige leeftijd zijn moeder. Hij had heimwee en was bang om meer te verliezen.
Alec had het geluk om niet naar een weeshuis of pleeggezin te gaan, want in plaats daarvan had de neef van zijn moeders kant de voogdij van hem gekregen die een vrije gedaantewisselaar was en een duistere fee.
verleden:
Vroegere woonplaats:
Belangrijkste gebeurtenis toen hij/zij een kind was en nog steeds invloed heeft op hem/haar:
Waarom/hoe?
Andere herinneringen doe nog steeds invloed hebben op hem/haar en waarom/hoe:
Grootste voorbeeld in zijn/haar leven:
Waarom?
Achtergrond van hem/haar:

psychologische
Hoe geloofd hij/zij dat anderen hem/haar zien?
Wat vind je personage het minst leuk aan zichzelf?
Hoe drukken ze zichzelf uit?
Is je personage een dominant figuur of meer een volger?
Heeft hij/zij veel geduld?
Wordt je personage voornamelijk geleid door zijn/haar emoties, logica of een combinatie van beide?b
Hij/zij voelt zich het meest op zijn/haar gemak als..:
Hij/zij voelt zich het minst op zijn/haar gemak als..:
Beschrijf zijn/haar gevoel van humor:
Als n wens vervuld zou mogen worden, welke wens zou hij/zij dan hebben?
Waarom?
Personage's sociale vaardigheden:
Personage's sociale zwakte:
Als hij/zij gezegend zou zijn met n van de zeven deugden, welke zou dit zijn? geloof
Als hij/zij vervloekt zou zijn met n van de zeven zonden, welke zou dit zijn?wraak
Optimist of pessimist:beide
onopvallend of extravagant: extravagant
Andere fouten die ooit zijn gemaakt:
Grootste doel dat hij/zij heeft behaald:
Andere(kleinere) doelen:
Heeft hij/ muzikaal of een instrumentaal talent:
Het meest duistere/diepe geheim:
Andere (kleine) geheimen:
Relaties met anderen (niet getrouwd)
Oogje op:- Crystal
Dynamiek tussen hen:-
Favoriete bezigheid samen:-
Neemt hij / zij initiatief:Hij neemt vooral de initiatief.
Rustig aan / duikt erin:soms rustig aan.
Flirterig aangelegd:Heel erg.
Relatie verleden:Met genoeg meiden een relatie gehad en het bed mee geduikt.
Bindingsangst: Totaal niet, maar hij heeft geen behoefte om erg close met een meid te zijn.
Soort van zoener:
Turn-ons:
Turn-offs:
Familie:
moeder: Kamilia
vader: meneer Dark
oom: Marco
Grootvader van vaderskant: Jacky Dark
voogdy: Een duistere fee en de handlanger van de Duistere Heerser.
voogdy: het jongste neefje van zijn moeder die ook een gedaante wisselaar is.
Vrienden: Mathijs, Blaze, Lilith, enkele jongeren uit zijn school/studententijd en bondgenoten van de Duistere Heerser.
Bondgenoten: Crystal, De Duistere Heerser, Matthijs
Vijanden: Zijn half broer Mason, Crystal, Lizzy, Koning en koningin van het Tijdloze koninkrijk.

Extra's

Huis:
Buurt:
Huis:
Inrichting:

Huisdieren:
Vervoer:
Status:
school en opleiding:communicatie
Leer jaar van de middelbare school:Al afgerond.
Favoriete vakken op school:
hobby's:
Traumatische gebeurtenissen:
Fan van:
Muziek artiest/Band:
liedjes:

Extra's:
Likes:Rock muziek, wilde feestjes, races, snelle sportwagens, wiet en andere drugs, alcohol, mooie meiden, Europese talen, kaarten, Centraal Europa, sport, leedvermaak,
dislikes:minder knappe meiden, klassiek muziek, vele regels, de kleur geel, Ballet,
Draag ze het liefst aan:
aandoening:
allergie:broccoli
favoriete dier:
Favoriete historische figuur:
Favoriete kleur: zwart en donkerblauw
geheimen:
Lievelingeten:
Muziek genre waar ze graag naar luister: Rock muziek vooral Hard Rock. EDM en hij kan trap muziek ook wel een beetje waarderen.

Simpele plezieren:
Grote geluk:
Waar hangt je personage graag rond?
Motto/persoonlijke quote:
Manier van vervoer:
Belangrijkste bezit:
Waarom?

Notes:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen