Bill POV.

De volgende dag mag Chloé gelukkig alweer naar huis en we gaan gelijk door naar Tom z'n huis, of eigenlijk het huis wat van hem en mij samen is geweest, maar voor de kinderen is het, het beste dat Tom het huis heeft gehouden, ook vanwege de geweldige buurt.

Wanneer we binnen zijn zie ik Niek wat om zich heen kijken. "In dit huis ben je geboren," zeg ik zachtjes, terugdenkend aan die ene dag. Één van de mooiste, maar ook gelijk mijn ergste dag van mijn leef.

"Baba!" Roept hij en ik lach even.

"Ja, dat ben ik," zeg ik waarna ik Niek optil.

"Bill, ik moet eerlijk bekennen dat ik had verwacht dat je na mij met Brian zou eindigen," zegt Tom ineens en ik kijk hem even aan.

"Tom, dat zou ik nooit doen. Okay, ik ben verliefd op hem geweest en dat was stom. Zeker omdat ik weet dat ik als vrienden beter match met hem," zeg ik dan zachtjes.

"Maar je hebt wel ondoordacht seks met hem gehad," zegt Tom.

"Dat was de stomste fout die ik ooit heb gemaakt," zeg ik, ook al ben ik wel dol op Niek en ik zie Tom even knikken. "In welke kamer slaap ik eigenlijk?" Vraag ik dan, want ik weet dat er genoeg kamers voor Tom en de kinderen zijn, maar waar ik zou moeten slapen? Ik kan het niet bedenken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Ben benieuwd naar Tom antwoord

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen