Bill POV.

Die ene week is eigenlijk veel te snel voorbij gegaan en nu moet ik alweer naar het werk terwijl Tom thuisblijft. Maar met dat de meeste kinderen, op de jongste na, niet thuis zijn vind ik het ook niet erg om Tom alleen te laten. Hij weet dat hij mij altijd kan bellen en dat ik sowieso wel terugbel wanneer ik op een bepaald moment niet kan opnemen.

"Hoe is het thuis?" Vraagt mijn baas.

"Ja, het gaat wel okay. De nachtmerries bij Tom zijn nu al minder, maar veldwerk zit er voorlopig nog niet in. Ik wil niet dat een bepaald iets hem weer triggered, snapt u?" Vraag ik en mijn baas knikt.

"Dat is echt okay. Bureauwerk kan net zo goed. Al blijft dat voor altijd zo, dat vind ik nog best," zegt mijn baas en ik knik dankbaar waarna ik aan de slag ga.Wanneer ik klaar ben met werken kom ik uitgeput thuis en ik zie dat Tom op de bank in slaap is gevallen. De lieve schat. "Tomi, schat?" Vraag ik en langzaam opent hij z'n ogen.

"Oh, sorry," zegt hij.

"Geeft niet. Slapen de kinderen al?" Vraag ik en Tom knikt waarna ik een zoen op z'n wang druk. "Kom, laten wij ook maar naar bed gaan," zeg ik en ik pak Tom z'n hand vast en neem hem mee naar boven.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw ze zijn zo lief samen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen