Bill POV.

We hebben inmiddels al een paar open dagen bezocht en vandaag is de laatste. Ik heb ze alle zeven apart laten opschrijven wat ze leuk aan een school vonden en wat minder leuk zodat ik dat allemaal kan nalezen om samen, per kind, de juiste school te kiezen.

"Papa, deze school is mooi," zegt Tirza en ik glimlach even.

"Ja he. Kijk nog maar even verder om zeker te zijn dat je deze school echt zo mooi vindt," zeg ik en Tirza knikt even en ik houdt haar goed in de gaten, dat ze niet teveel in de menigte loopt. Tom en ik laten haar gewoon haar eigen ding doen, ondanks wat er dan kan gebeuren, maar het gevaar overdreven opzoeken willen we wel voorkomen.

"Ik vind deze school stom," zegt Jack.

"Lieverd, dat zeg je nu bij elke school waar we tot nu toe zijn geweest. Je weet dat dit de laatste optie was, toch?" Vraag ik.

"Ja, maar er is geen leuke school," zegt Jack en ik kijk even naar Tom, maar hij is te druk met de andere kinderen, dus op dit moment kan ik van hem geen steun verwachten.

"Wat wil je dan dat een school heeft?" Vraag ik.

"Games," zegt Jack.

"Daar is een school niet voor lieverd. Je games heb je thuis, op school leer je voor je toekomst," zeg ik.

"Okay, dan denk ik dat de tweede school waar we zijn geweest wel ging," zegt Jack en ik knik even.

"Dat komt wel goed," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang.

"Pap, niet doen. Iedereen ziet het," zegt Jack en ik zucht even. Begint het nu al dat ze dat niet meer willen in het openbaar?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha bij de jongens wel
    Meiden zijn dan toch wat makkelijker

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen