Foto bij I need you Louis Tomlinson.....

Omg Louis's z'n blik in deze gif is toch best wel creepy eigenlijk. Sad stukje maar niet het hele hoofdstuk hoor, maar Louis gaat die bitch is goed op haar plek zetten.

Oeff.. dit hoofdstuk is een sad stukje, ik heb zelf ook heel lang gestruggled met onzekerheidsaanvallen ze zijn echt geen pretje het zoog echt energie. Gelukkig had ik wel een lieve leerkracht, kon ook zijn omdat ze moeder was of course haha maar mocht van haar dan gewoon wat later beginnen.

Btw why is Harry so god damn cute in het liedje Golden.Louis William Tomlinson


Als ik de volgende ochtend wakker word, ligt mijn meisje nog vredig te slapen. Ik laat haar nog even, heel voorzichtig ga ik uit bed, ze heeft de hele nacht liggen woelen. Het valt haar toch erg zwaar en ze heeft nog een paar keer gehuild vannacht, ze had een mega onzekerheidsaanval en volgends mij is ze nog steeds niet helemaal haar zelf. Het breekt mij om haar zo te zien, ze bleef maar zeggen dat ze niet goed genoeg was. Het maakte niet uit wat ik zei ze zat zo diep in die aanval dat ze mij niet hoorde. Ik ga die Emmely echt wat aan doen als ik haar bij Lynn zie vandaag, het kan mij niet schelen wat haar handlangers gaan zeggen, zij is degene die deze onzekerheidsaanval veroorzaakt heb. Ik stap onder de douch mijn gemoed stand is totaal niet te genieten. Ik laat de warme waterstralen mijn lichaam raken het is maar goed dat Lynn vandaag met haar vriendinnen op stap zal zijn, hopelijk zal het spa resort haar wat rustiger maken. Want het voelt alsof ze ieder moment kan breken, als ik dan ook terug kom zie ik haar aangekleed voor het raam naar buiten staren. Ik schuifel naar haar toe, en doe mijn armen om haar heen net onder haar ribben. Ze laat zich zelf zuchtend tegen mijn schouders vallen. "Hey" mompelt ze ik kus haar kruintje, "goede morgen lieverd, hoe voel je je?" Vraag ik "Ik ben zo moe Lou" mompelt ze tegen mijn schouders. "Ik weet het liefje, we helpen je er doorheen." "Ik weet niet meer wat ik moet doen Louis...-" Haar stem breekt "-Ik.. weet niet hoe ik zo'n aanval kan stoppen..-" snikt ze ik trek haar gelijk in een knuffel en cirkel mijn hand over haar rug, het doet mij pijn om haar zo te zien "sshh liefje toch het gaat goed komen" sus ik haar en druk een kusje op haar kruin. Ik laat haar even los en haak mijn vinger onder haar kin waarna ik die een beetje kantel zodat ik haar in haar ogen kan kijken. "Het gaat goed komen dat beloof ik je, ik houd van je en ik zal je altijd blijven beschermen, ik zal altijd voor je blijven opkomen, ik zal altijd voor je zorgen en van je houden met hart en ziel." Ze word al wat rustiger.

Ik veeg haar tranen weg, en druk liefkozend mijn lippen op de hare. Daarna trek ik haar nog een keer in een knuffel, "Ik hou ook van jou Louis" mompelt ze. Ze word weer rustig "kunnen we nog even zo staan Lou? Ik heb dit nodig, je maakt mij rustig." Mompelt ze tegen mijn borstkas."Maar natuurlijk mopje" zeg ik voordat ik een kusje op haar voorhoofd druk, die toch best warm is door hoe verdrietig ze was. Ik til haar op en ze slaat haar benen om mij heen zodat we elkaar nog een betere knuffel kunnen geven. Mijn hand strijkt over haar rug, waar je nog steeds haar ruggengraat kan voelen en bijna tellen. We hadden zo veel lol gisteravond, ik vind dit zo naar voor haar, na een tijdje nog zo gestaan te hebben zet ik haar weer neer en kus haar nog even. Het luchtte haar op dat zag ik, toch zit het mij nog niet helemaal lekker, ze had bijna weer zo'n aanval, Lynn vind mijn ogen en kijkt me met een waterige warme glimlach aan. Wat mij de moed geeft om haar te laten klaarmaken voor haar dagje weg met vriendinnen. "Alsjeblieft app me als je ergens mee zit okay?" Zeg ik haar "zal ik doen schat" ze geeft mij nog een knuffel en een kus voordat ze zich gaat omkleden in haar bikini als ze terug komt kijkt ze mij vragend aan "Wat is er schatje?" Vraag ik haar "eh.. Kan je mijn bikini wat strakker doen maar de knoop aan de zijkant vast doen? Ik krijg hem niet strak genoeg en wil geen boobflash" giechelt ze "maar natuurlijk kom maar" ze loopt gelijk naar mij toe ik schuif haar haren uit haar nek naar de andere zijkant en geef haar een zacht kusje in haar nek/schouder. Gelijk komt er kippenvel op haar vel en ik glimlach ik begin met haar bikini touwtjes wat strakker te doen maar laat het bij haar nekje zo zitten zodat het niet in haar vel snijd daar. Als ik klaar ben laat ik heel voorzichtig mijn hand over haar heup glijden waar nog steeds een vrij grote diepe blauwe plek zichtbaar is ik kus weer haar schouder "Doet je heup nog pijn?" Vraag ik haar. "Als de pijnstilling is uitgewerkt wel.." mompelt ze zachtjes

Het maakt me toch wat bezorgd ze loopt ook nog steeds niet optimaal. "Waarom ben je niet bij de eerste hulp geweest?" Vraag ik haar serieus, "weet ik niet Lou, denk dat ik bang was voor het resultaat." "Schat, het is al 6 weken terug dat je er op gevallen bent. Denk je niet dat de pijn dan minder moet worden? Je loopt ook nog steeds moeilijk" dram ik een beetje door. "Ik ga langs de huisarts als we terug thuis zijn oke?" Zegt ze zuchtend "Beloof je dat?" "Ja Lou ik beloof het." Ik zucht opgelucht en geef haar weer een kus. Ze glimlacht en pakt een jurkje, "zal deze mij leuk staan denk je?" Vraagt ze een tikje verlegen. "Schatje, jou staat alles geweldig, dit jurkje is hartstikke leuk dus ja deze zou jou ook weer geweldig staan" geef ik antwoord op haar vraag ze glimlacht en kleed zich om. "Kom schat, dan gaan we ontbijten." Zeg ik als ik haar hand pak en ik haar mee sleur naar de ontbijtzaal waar iedereen van ons vrienden groepje ons hartelijk begroeten. "goede morgen, wat hebben ze voor ontbijt?" Vraagt Lynn "Het is een soort van lopend buffet." Zegt Niall

Na het ontbijt

"Poehh ik zit echt vol." Lacht Lynn, ik glimlach "Jeetje is het alweer zo laat? Dames we moeten ons opfrissen willen we nog op tijd komen." Zegt Lynn verschrikt. Ze staat op van tafel geeft mij nog een kus en ruimt haar bord op etc. Als de ladies eenmaal richting de spa zijn loop ik naar Zayn. "Zayn, kan ik jou even spreken?" "Tuurlijk bro" zegt hij en loopt met mij mee naar een rustig plekje, "Sup?" "Het is Lynn, wat moet ik doen Zayn? Ze had een mega onzekerheidsaanval vannacht, en bleef ook maar zeggen dat ze niet goed genoeg was, vanochtend gaf ze huilend toe dat ze zo'n aanval niet meer kan stoppen, ze was zo vrolijk gisteren...Maar vannacht brak ze weer dit kan toch niet langer zo?" "Ze heeft nog een lange weg te gaan ze heeft het er erg moeilijk mee nog maar dat is normaal ze is helemaal kapot gemaakt, we moeten er echt voor haar zijn en dat ook blijven doen. Maar je moet niet vergeten dat je het al super doet, het lijkt misschien nu niet zo maar ik zie hoe ze naar je kijkt." Ik knik en loop naar Emmely "Jij vuile slet! Lynn heeft mij verteld dat je haar nog berichten heb gestuurd. Ik had je toch gezegd dat je ons met rust moest laten?!" Sis ik kwaad naar haar en ik trek haar mee naar een hoekje waar ik haar even hard handig aanpak. Mijn vuist komt volop in haar maag terecht en de blauwe plek langs haar oog begint al te vormen. Ik sla haar weer hard en zie Zayn langs komen, hij houd haar vast zodat ik haar even goed kan raken met mijn vuisten. "En nu laat je mij Lynn, Ciara, Zayn, Niall, Harry, Liam en de rest met rust!" Spuw ik haar waarna ik haar een hele harde dreun geef. "Die verdien je bitch!" Ik laat haar vallen en loop met Zayn naar buiten.

Dat was het dan alweer voor dit hoofdstuk

Reacties (1)

  • Lexia

    Woehoe you’re back!! Echt goed geschreven!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen