Tom POV.

Ik weet dat Maddie het niet leuk vindt dat ze er vandaag niet bij is, maar zij was er toen Christine voor het eerst naar de peuterspeelzaal moest, en daar was ik dan weer niet bij. "Kom eens Christine, ben je helemaal klaar?" Vraag ik.

"Gaat Bill ook mee?" Vraagt ze, maar ik schudt mijn hoofd.

"Hij moet met Chloé naar de speelzaal, sorry lieverd. Het is alleen jij, ik en Enzo," zeg ik, want Enzo zit op dezelfde school.

"Okay," zegt Christine en ik glimlach even naar mijn kleine meid en dan komt Enzo er ook aangelopen.

"Ik zal in de pauze's goed op haar letten," zegt hij trots.

"Dat weet ik lieverd," zeg ik waarna ik met de kinderen naar de school loop.

"Veel plezier lieverd," zeg ik tegen Enzo en hij knikt waarna hij naar z'n eigen lokaal loopt en ik neem Christine met mij mee naar haar lokaal. Ik zie haar even rondkijken, waarna ze toch mijn hand vastpakt.

"Ik wil niet papa," zegt Christine zachtjes waarna ik voor haar neerhurk.

"Op de speelzaal had je het toch leuk?" Vraag ik en Christine knikt. "Ook hier ga je het leuk hebben, goed? En ik kom je elke dag ophalen," zeg ik.

"Okay papa," zegt ze waarna ik haar toch naar haar stoeltje mag brengen en na een kort praatje met haar juf vertrek ik.Wanneer de schooldag voor Christine voorbij is wacht ik haar op en ze komt gelijk op mij afgerend. "En hoe was het?" Vraag ik.

"Je hebt gelijk papa, ik had het leuk," zegt Christine en ik knik tevreden. Ik wist het wel dat ze school leuk zou vinden, ook al weet ik niet of dat zo blijft wanneer ze echt moet gaan leren.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw te lief

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen