Bill POV.

Op mijn date aangekomen glimlach ik even naar Steef. "Hoe ben je gekomen?" Vraagt hij.

"Lopend," zeg ik.

"Gekkie," zegt hij lachend en ik haal mijn schouders op waarna we ook al bijna kunnen bestellen.Wanneer het tijd is om het restaurant te verlaten pakt Steef mijn hand vast. "Kom, ik breng je met de auto thuis," zegt Steef.

"Is dat geen moeite?" Vraag ik onzeker.

"Natuurlijk niet Bill. Ik wil ervoor zorgen dat mijn date veilig thuiskomt," zegt Steef en ik knik dankbaar waarna ik met hem meeloop naar z'n auto.

In z'n auto kijk ik Steef even aan en ik glimlach naar hem. Ineens voel ik Steef z'n lippen op die van mij en ik zoen hem hartstochtelijk terug waarna ik bij hem op schoot klim en hij maakt de rits van z'n broek open en ik ga iets omhoog zodat hij z'n broek uit kan trekken en hij trekt ook z'n boxer uit. "Oh, die is, ehm, groot," zeg ik onzeker.

"Als je niet wilt," zegt Steef.

"Ja, ik wil wel," zeg ik, mijn idee van eerder op de avond is totaal verandert. Hij helpt mij met m'n broek waarna hij glijmiddel pakt en dat over z'n penis smeert. "Moet je geen condoom om?" Vraag ik onzeker.

"Ik heb mij speciaal voor jou laten testen, dus dat is niet nodig," zegt Steef en ik knik even waarna ik mij er voorzichtig op laat zakken en ik kreun pijnlijk, maar hij begint te bewegen en uiteindelijk verdwijnt de pijn grotendeels.

"Doe dat nog eens," kreun ik waarna hij nog eens die beweging maakt en ik kreun luid totdat we zijn klaargekomen.


De volgende dag loop ik naar Tom toe waar ik op de bel druk. "Leonie is er niet, toch?" Vraag ik en Tom schudt z'n hoofd waarna hij mij binnenlaat.

"Wat brengt jou hier? Oh, hoe was je date trouwens?" Vraagt Tom en ik lach even.

"Ik heb voor het eerst seks gehad Tom. En ook al deed het eerst pijn, daarna was het geweldig," zeg ik.

"Ik ben blij voor je," zegt Tom en hij legt z'n arm om mij heen en ik glimlach even en ben toch opgelucht dat hij niet over hem en Leonie begint verder, want dat hoef ik nog steeds niet aan te horen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Bill je zou geen seks hebben 🤣

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen