Bill POV.

"Ik, ehm, zolang we ervoor zorgen dat niemand erachter komt wie onze ouders zijn kan één van onze ouders de kleine misschien meenemen? Dan kunnen we hem of haar stiekem zien en hoeven we niet weken bij hem of haar weg," zegt Tom.

"Hmm, ja, dat zou kunnen werken," zeg ik met een glimlach. Ik ben werkelijk waar blij dat Tom z'n reactie zo positief was. Ik had verwacht dat hij zou freaken, zeker omdat we ook nog vrij jong zijn. "Maar in Dortmund voetballen zit er voor mij niet meer in. Ik wil niet dat we uit elkaar moeten wonen," beken ik en het is ook beter voor de baby als beide ouders bij hem of haar zijn.

"Ik zou bij mijn club kunnen polsen. Volgens mij kunnen ze nog wel een goede spits gebruiken. De reden dat wij vandaag konden winnen was omdat jij al het veld had verlaten," zegt Tom.

"Wacht, jullie hebben alsnog gewonnen?" Vraag ik verbaasd. Ik had niet verwacht dat mijn ploeg de voorsprong nog zou weggeven, maar blijkbaar hebben ze dat toch gedaan.

"Sorry, je wist het niet?" Vraagt Tom.

"Nee, ik heb hier niet bepaald de tijd gehad om de stand te checken," zeg ik.

"Ja, natuurlijk," zegt Tom en even later is het dan toch tijd voor de operatie, maar het feit dat Tom op mij zal wachten en dat hij de eerste is die ik straks weer zie doet mij goed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekkere clubxD
    Tom is echt lief
    Nu eerst die operatie overleven

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen