Erik POV.

"Ik zie aan je dat er wat is," zeg ik tegen Timothy.

"Niet waar, er is niks," zegt Timothy en ik zucht even. Ik ken Timothy goed genoeg om te weten dat er wel wat is.

"Papa, hier!" Roept Nancy, maar in plaats van snel naar haar toe te gaan en contact met z'n dochter te maken kijkt hij weg. Mijn ogen worden groot als ik alles met elkaar verbind, daarnaast liep hij ook niet super soepel.

"Kom maar lieverd," zeg ik tegen Nancy en ik til haar op. "Ik ben zo terug," zeg ik tegen Timothy en hij knikt waarna ik naar beneden loop waar ik Bill tegenkom. "Kan ik even met je praten?" Vraag ik, terwijl Nancy met mijn haren speelt en ik zie Bill knikken. "Ik denk dat Timothy door Josh is verkracht vandaag," zeg ik zachtjes.

"Wat?" Vraagt Bill geschrokken en ik bijt even op mijn lip.

"Timothy kan geen geheimen voor mij hebben, zelfs wanneer hij het probeert," zeg ik wanneer ik boven water hoor lopen.

"Ik vrees dat als we er naar blijven vragen dat hij alleen maar verder dichtklapt. Ik weet het ook niet. Ik ben ook ooit verkracht en erover praten wil je niet, dat wou ik ook niet, maar ik zal ook met hem praten. Wees lief voor hem, dat was Tom toen ook voor mij en dat hielp mij goed," zegt Bill en ik knik even waarna ik Nancy even aan Bill geef en daarna naar boven loop en ik loop voorzichtig de badkamer in waar ik Timothy in bad zie liggen, z'n hoofd onder water en ik loop gelijk naar het bad toe en zet mij erin en neem hem in mijn armen.

"Ik ben er voor je. Het is okay," zeg ik zachtjes en ik hoor hem snikken en ook al zag ik eerder dat hij zich sterk probeerde te houden, maar nu lukt hem dat niet meer.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw Erik is we heel lief
    Hopelijk komt het weer een beetje goed

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen