Bill POV.

Wanneer Shelley bijna klaar is met school voor vandaag loop ik erheen. Ik ben zo blij dat Tom dit van mij heeft gevraagd, want ik spendeer echt graag tijd met Shelley. Als ik straks hoogzwanger ben zal het iets lastiger worden om nog tijd met haar door te brengen, maar nu is dat zeker nog geen probleem. Wanneer Shelley uit school komt rent ze gelijk naar me toe en ik krijg een stevige knuffel. "Hey lieverd, wat fijn om jou weer te zien," zeg ik tegen haar.

"Ik vind het ook fijn!" Roept ze vrolijk uit en ik glimlach even. "Dus gaan we ijsje eten Billy?!" Vraagt ze hyper.

"Dat was wel wat jouw papa mij stuurde," zeg ik en ik voel de baby in mijn buik een beetje bewegen.

"Ben je okay?" Vraagt Shelley ineens.

"Oh, ja hoor, alles is okay," stel ik Shelley gerust, ook al baal ik er gewoon van dat ik niet alles met Tom kan delen. Ik weet dat ik zo niet mag denken, maar als Nicole niet was wakker geworden was dat nooit een issue geworden en waren Tom en ik nu nog samen en konden we er samen van genieten. "Kom, ik weet een goede ijssalon," zeg ik tegen Shelley en ik neem haar mee.Na een leuke twee uur met Shelley breng ik haar naar huis. Tom zei wel dat ik niemand verder hoefde te zien, maar ik breng Shelley toch liever tot aan de deur. "Papa, het was zo leuk!" Roept Shelley vrolijk wanneer Tom de deur opent.

"Daar ben ik blij om lieverd," zegt Tom waarna ik nog een knuffel van Shelley krijg waarna ze naar binnen rent. "Was ze wel braaf?" Vraagt Tom.

"Ze was een schat," zeg ik, maar dat is Shelley eigenlijk altijd.

"Ik wil niet dat je de kinderen nog ziet," zegt Nicole ineens die ook naar de deur is gekomen.

"Nic, alsjeblieft, het is belangrijk voor de kinderen," zegt Tom tegen Nicole.

"Ik wil het niet meer hebben! Hij verpest de band die ik met de kinderen hoor te hebben!" Roept Nicole hysterisch en ineens vraag ik mij af of de kinderen wel veilig bij haar zijn, maar ik laat die gedachte ook weer snel gaan, natuurlijk zijn ze dat.

"Sorry Bill, je kan nu beter gaan en natuurlijk kan je de kinderen wel nog blijven zien," zegt Tom terwijl hij Nicole wat meer richting de woonkamer duwt en ik knik even waarna ik vertrek.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Leuke vriendin
    Ondankbaar ook na alles
    Zal wel door de coma momen

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen