Tom POV.

"Wat is er Bill? Je kijkt wat verdrietig," zeg ik zachtjes.

"Ik wil jou gewoon voor altijd bij mij hebben. Ik bedoel, ik weet dat we alleen nog maar daten en nog niet officieel een stel zijn, maar, ik kan het niet alleen met Koert. Als ik er de hele tijd zelf uit moet kom ik niet aan slapen toe," zegt Bill zachtjes en ik knik even.

"Ik zal vannacht dan nog blijven, maar morgen moet ik echt weer naar mijn eigen huis. Al is het alleen maar om te zien of alles nog goed is daar," zeg ik.

"Als je daarna weer terug komt vind ik dat geen probleem," zegt Bill en ik knik even.Wanneer de bel gaat loopt Bill naar de deur en ik wacht af met Koert in mijn armen. "Dus dat is onze kleinzoon," zegt Lucas z'n moeder wanneer ze binnen komt gelopen en ik sta voorzichtig op en geef Koert aan haar.

"Oh, dit is trouwens Tom, wij, ehm, daten," zegt Bill en Lucas z'n moeder knikt even.

"Is Lucas er niet?" Vraagt ze.

"Dat is nu net het punt, hij wilt Koert opeissen om met z'n vrouw op te voeden. Dus laat ik zeggen dat het op dit moment nogal slecht loopt tussen Lucas en mij," zegt Bill.

"Lucas is nooit de meest verstandige geweest," zegt z'n moeder hoofdschuddend.

"Ik ga even een flesje halen, misschien kunnen zij hem dan voeden," zeg ik tegen Bill en Bill knikt even waarna ik naar de keuken loop om het flesje klaar te maken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Verstanding past niet in zijn woordenboek
    Bill heet het wel een keer toegegeven!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen