Bill POV.

"Jullie dochter is echt zo'n schatje," zegt Solange.

"Dat vind ik nou ook, ook al ben ik natuurlijk bevooroordeeld," zeg ik en Solange lacht waarna ze Gerdine aan mij terug geeft. "Ik ga vast, jullie mogen wel doorgaan, maar Gerdine moet zo haar dutje doen," zeg ik en Tom drukt z'n lippen op die van mij.

"Dan zie ik je zo op onze kamer," zegt Tom en ik knik, waarna hij met Solange terugloopt en ik neem Gerdine met mij mee.Een paar weken later.

Ik zit samen met Tom op de bank terwijl Gerdine op haar kleedje zit. "Bwaah, bwaah, bwaah!" Hoor ik haar ineens roepen, maar ik ben mij zeker dat het niet vanaf het kleed afkomstig is. Gelijk sta ik op en kijk op mij heen, totdat ik Gerdine zie zitten.

"Je kan al kruipen," breng ik uit en ik besef maar al te goed dat de tijd echt snel gaat. Kinderen groeien zo snel op tot grotere kinderen, tot tieners en uiteindelijk zijn ze ook alweer volwassen. "Kom maar lieverd," zeg ik en ik neem haar mee terug naar het kleed en zet haar daar neer. Nu ze begint te kruipen weet ik eigenlijk niet of deze plek nog langer geschrikt is, maar we hebben geen andere keus voor de komende paar jaar.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw super leuk!!
    Bill komt goed !

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen