Bill POV.

"Het is lief van Tom dat hij dat wilt doen," zegt mijn vader dan.

"Dat vind ik ook," zeg ik zachtjes en even later hang ik op en ik kijk toe Tom met Niek aan het spelen is. Tom is zo leuk met kinderen en hij heeft er overduidelijk geen moeite mee of een kind nu van hem is of niet.

"Ik vind het echt heftig voor je dat Niek ook hetzelfde heeft meegekregen en dan ook bij de eerste aanval gelijk complicaties," zegt Tom en ik krijg tranen in mijn ogen.

"Het was de ergste dag van mijn leven toen ik hem bijna was kwijtgeraakt," beken ik en Tom knikt begrijpend. Voor mij was die dag zelfs nog erger dat die twee keer dat ik werd verkracht. Een kind bijna verliezen, voor mij is er niks wat dat kan overtreffen.

"Dat snap ik," zegt Tom, terwijl Niek Tom z'n shirt bijna uittrekt. "Ho, dat is niet de bedoeling," zegt Tom lachend en hij trekt ze shirt recht waarna hij Niek weer goed zet. "Als er iets is wat je bent, dan is dat, dat je een geweldige vader bent. Niemand is een betere vader dan jij," zegt Tom.

"Awh, dat is lief," zeg ik en Tom glimlacht even.

"Papa, ik poepen!" Roept Fred ineens.

"Zal ik hem op de wc helpen?" Vraag ik aan Tom en Tom knikt even waarna ik naar Fred toeloop en hem met mij meeneem naar de wc.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi dat hoort erbij
    Het is ook super lief

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen